BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

AK Parti'yi üzecek anket

AK Parti'yi üzecek anket

Kamuoyuna açıklanan en son seçim anketinden ak parti'ye üzücü bir haber çıktı. anketin sonuçlarına göre kriz türkiye'deki bazı kesimleri teyet geçmedi. bu kesimlerin iktidara olan inancı ise sarsıldı. işte o sonuçlar...

AK Parti'yi üzecek anket

Kamuoyuna açıklanan en son seçim anketinden AK Parti'ye üzücü bir haber çıktı. Anketin sonuçlarına göre kriz Türkiye'deki bazı kesimleri teyet geçmedi. Bu kesimlerin iktidara olan inancı ise sarsıldı. İşte o sonuçlar...

AK Parti'yi üzecek anket

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)tarafından yapılan bir araştırma, kentlere ve kırsal kesimlere göre ekonomik krizin etkisinin daha fazla hissedildiği kasabalarda, AK Parti oy kaybediyor.

AK Parti'yi üzecek anket

AKP’nin kaybettiği oyların kasabalarda en çok MHP’ye kaydığının kaydedildiği araştırmada, 12 Haziran seçimleri için “AKP, MHP’ye ve diğer muhalefet partilerine kaptırdığı oyları geri alamayabilir” tahmini yapıldı.

AK Parti'yi üzecek anket

BETAM yöneticisi Prof. Dr. Seyfettin Yüksel ve araştırmacılar Barış Gençer Baykan ile Arda Aktaş, TÜİK’in 2009’da şiddetini arttıran ekonomik krizin en çok kasabaları olumsuz etkilediği yönündeki verilerinden yola çıkarak “Temmuz 2007’de iktidar partisine oy vermiş olan ama aynı zamanda kriz nedeniyle yoksullaşan seçmen, Mart 2009’da iktidar partisini ne ölçüde terk etti? Terk ettilerse hangi partilere yöneldiler? 2007’den 2009’a muhalefet partilerinin oyları kasabalarda nasıl değişti” sorularına yanıt aramak amacıyla bir araştırma yaptı.