BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
POLİTİKA

AK Parti'de seçim günü yönetim değişiyor Erdoğan'dan dünyaya mesaj

AK Parti, 6. Olağan Kongresi Ankara Arena’da başladı. Erdoğan, 'Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır' dedi.

AK Partililer, kongrenin yapılacağı Ankara Spor Salonu'ndaki yerlerini almaya başladı. Kongre nedeniyle salon ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı.     

AK Parti'nin merakla beklenen 6. Olağan Kongresi bugün Ankara'da Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştiriliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti 6. Olağan Kongresi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Türkiye'ye bir sürprizleri olacağını söylemişti. Herkes bu sürprizin ne oduğunu merak ediyor.

Başkan Erdoğan, kongrede vatandaşlara hitap ediyor.Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

ABD'YE MEYDAN OKUDU: Birileri bizi güya ekonomi, yaptırım, kur, döviz, faiz, enflasyonla tehdit ediyor. Onlara diyoruz ki oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa, imkan da vardır. Milletimiz bugüne kadar nice ihanetleri, nice tuzakları hep imanıyla boğmuştur. 

DÜNYAYI SÖMÜRENLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ: Kısa çöpün uzun çöpten hakkını bir gün mutlaka alacağına inandık, inanmayı sürdüreceğiz. Dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.

Sitene Ekle