BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,72
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ak Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında 20 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Erdoğan'ın adını açıkladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ve İzmir Büyükeşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'den ilk açıklama geldi.

Abone ol

Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki oldu. Özhaseki ismi kulislerde uzun zamandır konuşuluyordu. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 ilin içerisinde Ankara ve İzmir adayını da açıkladı. Ak Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki olurken İzmir adayı ise Nihat Zeybekçi oldu.

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama geldi. Özhaseki ''yarın sabah namazıyla bismillah deyip başlıyoruz. Kampanyamız başlamıştır sonucu güzel olur inşallah'' dedi.

Adaylığının ilanından sonra konuşan Ak Parti İzmir adayı Nihat Zeybekci ieşunları söyledi:

ZEYBEKCİ: İZMİR İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ: İzmirlilerimizle beraber, onların gönlüne girerek, kendimizi İzmir'e teslim ederek, inşallah birlikte kazandıracağız. Parti teşkilatımıza, Cumhurbaşkanımıza bu güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize böyle bir tebligat yapılmıştı ama Cumhurbaşkanımız bunu paylaşana kadar bekledik. Muhteşem İzmir için yola çıkacağız. İzmir'i alacağız demiyoruz, biz kendimizi İzmir'e vereceğiz. 

CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMAT VERDİĞİ PROJELERİMİZ OLACAK: Kampanyamız başlamıştır sonucu güzel olur inşallah. Cumhurbaşkanımızın bize talimat verdiği projelerimiz olacak. Kendimizi İzmir'e vererek inşallah beraber kazanacağız. Allah utandırmasın.

Mehmet Özhaseki aslen nereli eşi Neşe Özhaseki ve 4 çocuğu kimdir?