BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
MEDYA

Ah Kalbim Kanal 7 24.bölüm fragmanı

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 24.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ah Kalbim yeni bölümde nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Ah Kalbim'de neler olacak? Pragya'ya nasıl plan hazırlayacaklar?

TÜRKİYE'nin sevilen Hint dizisi olan Ah Kalbim 24.yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Yeni bölümde büyük kıskançlık krizine şahit olacağız. Abhi Pragya'yı yok sayacak mı? Gelin hep birlikte yeni bölüm fragmanına bakalım.

Çok sevilen ve izlenen Hint dizisi olan Ah Kalbim 24.bölümde nefesler tutulacak. Fragmanı izleyen kimi izleyiciler Abhi'nin yalan söylediğini düşünüyor. Abhi Pragya'yı bıracak mı? 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abhi’nin çarptığı adam şikayetinden vazgeçer. Abhi ise sebebini öğrendiğinde büyük bir şok yaşar. Sarhoş olan Pragya bir anda ortadan kaybolur. Onu merak eden Abhi, bahçeye çıkar ve onu aramaya başlar. Sonunda Pragya’yı bulan Abhi onu odasına getirir. Büyükanne ise torunu ve gelinini bir arada görmekten son derece hoşnuttur. Pragya ve Abhi kendilerine gelince yaşananlardan dolayı birbirlerini suçlar. Abhi’nin yaptığı kazanın yankıları devam eder ve Suresh polislerle birlikte eve gelir. Abhi’nin çarptığı kişi şikayetinden vazgeçtiğini söyler. Sebep olarak da Pragya’nın kendisine şikayetinden vazgeçmesi için mücevherlerini verdiğini söyler. Bunu duyan Abhi, Pragya hakkında kötü düşündüğü için pişmanlık duyar. Büyükanne ise gelininin böyle bir şey yapmasından mutlu olur.

Sitene Ekle