BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.483,93
MEDYA

Ah Kalbim 16.bölümde neler olacak? Ah Kalbim 16.bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan sevilen Hint Dizisi Ah Kalbim 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

Ah Kalbim’de bu akşam Abhi herkesi kandırır ve balayına gittiğini söyler. Aslında şehirden hiç ayrılmayan Abhi ve Pragya’nın yalanı ortaya çıkacak mı?

Abhi ve Pragya balayı için yola çıkar. Fakat büyükannesine Shimla’ya gideceklerini söyleyen Abhi, Pragya’yı kendi şehirlerindeki bir otele getirir. Burada sevgilisi Tanu ile baş başa vakit geçirmeyi planlayan Abhi, Pragya’yı odasına yerleştirir. Pragya bu duruma sinirlense de ses çıkaramaz. Tanu ise Abhi’yi kendisini aldatmakla suçlar ve Pragya’ya aşık olduğunu ima eder. Abhi Tanu’yu ikna etmek için kimi sevdiğini vereceği konserde açıklayacağını söyler. Öte yandan torunu ve gelininin balayında olduğunu düşünen büyükanne radyoda Abhi’nin verdiği konseri duyar ve Shimla’ya gitmediğini anlar. Tüm bunlar olurken Bülbül ablasının kendisi yüzünden yanlış bir evlilik yaptığını düşünür ve onu bu durumdan kurtarmak için Purab’la görüşür. Purab’ın Aliya ile evlenmesinin çözüm olacağını düşünen Bülbül kalbinin sesini susturabilecek midir?

Birbirinden çok farklı iki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Pazartesi’den Cumartesi’ye 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Sitene Ekle