BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  DÜNYA

Ağlatan yangın

Adana’da annesi ve babası çalışan bir çocuk kibritle oynarken evde çıkan yangında canını zor kurtarırken, evin yandığını gören çocuğun halas...

Abone ol

Adana’da annesi ve babası çalışan bir çocuk kibritle oynarken evde çıkan yangında canını zor kurtarırken, evin yandığını gören çocuğun halası gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Kiremithane Mahallesi, 2720. Sokakta meydana geldi. Annesi Fatmagül Açmaz evlere temizlik yapmaya gittiği, babası Serhat Açmaz da seyyar satıcılık yaptığı için 10 yaşlarındaki Ahmet Açmaz okuldan geldikten sonra evde tek başına kibritle oynamaya başladı.
Kibriti yakıp söndüren çocuk bir süre sonra yangın çıkmasına neden oldu. Yangın büyüyünce de evde yanma tehlikesi geçiren çocuk itfaiye ekiplerinin gelmesiyle dışarı çıkartılarak yanmaktan son anda kurtarıldı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Bu arada, Ahmet Kaçmaz’ın da çıkan yangında saçlarının ütülendiği görüldü. Yangını duyan Kaçmaz’ın halası Halime Kaçmaz’da koşarak olay yerine geldi. Evin yandığını gören Kaçmaz gözyaşlarına boğuldu. Bir süre ağlayan hala Kaçmaz’ı yakınları zor sakinleştirdi.