BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çeken Rus model Dasha Kina'nın şöhreti her geçen gün artıyor. Güzel modelin gelecekte Adriana Lima'nın tahtını doldurabileceği düşünülüyor.

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Türk yazar Metin Hara'yla ilişkileri dolu dizgin devam eden dünyaca ünlü top model Adriana Lima, daha önce yaptığı açıklamayla herkesi şaşırtmıştı. Victoria’s Secret’in deneyimli meleklerinden Adriana Lima, yılbaşı gecesi özel defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı. Sosyal medya, toplum ve moda dünyasında kadın bedeni üzerine yapılan baskılara dikkat çeken 36 yaşındaki manken şunları yazmıştı: “Kadınlara belirli bir vücut ölçüsünün dikte edilmesi hiç adil değil. Bu ne fiziksel olarak ne de aklen sağlıklı. Ben bu algıyı değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra vücudumu boş sebeplerle göstermeyeceğim, boş yere soyunmayacağım”

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Gözler Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Rus model Dasha Kina'ya çevrilmiş durumda. Rus model Dasha Kina'nın şöhreti her geçen gün artıyor. Güzel modelin gelecekte Adriana Lima'nın tahtını doldurabileceği düşünülüyor. Deyim yerindeyse dünyanın en güzel manken ve modelleri arasında gösterilen Adriana Lima'ya Rusya'dan rakip çıktı.

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Siyah saçları ve koyu mavi gözleriyle büyüleyici bir güzelliği sahip olan Rus model Dasha Kina'nın şöhreti her geçen gün artıyor.

Adriana'yı unutturacak Rus güzel!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Dasha Kina, kendisi gibi model olan Litvanyalı Raimonda Gecaite ile bir reklam çalışmasının içinde yer almış, Trabzonspor formasıyla poz vermişti. Dasha Kina'nın Türk medyasında yer alan haberlerinin ardından Instagram'daki takipçi sayısında ciddi bir artış yaşanmıştı.