BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66

Adriana Lima şimdi de o Türk'ü takibe aldı

Adriana Lima şimdi de o Türk'ü takibe aldı

Türk yazar Metin Hara ile ilişkisinden sonra radarımızdan çıkmayan Brezilyalı manken Adriana Lima daha önce arkadaşlarıyla arabada seyahat ederken, Gülşen'in 'Dan Dan' şarkısıyla coşmuştu. Adriana Lima şimdi de Gülşen'i Instagram'da takip etmeye başladı

Adriana Lima şimdi de o Türk'ü takibe aldı

Metin Hara ile Adriana Lima'nın aşkı yazın başlamış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti. İkilinin fotoğrafları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar magazin gündeminin öncelikli konusu oldu. İkili en son 'Ayrıldılar' haberleriyle gündeme gelmişti. Yeni yılın ilk saatlerinde Metin Hara Adriana Lima'ya evlenme teklifi ederek bu iddiaları da yalanlamış oldular.

Adriana Lima şimdi de o Türk'ü takibe aldı

GÜLŞEN KİMDİR? Gülşen, 29 Mayıs 1976‘da İstanbul Çapa’da doğmuştur. Aslen Ordu’nun merkezinden. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi, annesi Nimet Bayraktar ise ev kadını. Ordu’da fındık bahçeleri var. Bir ağabeyi ve bir de ablası bulunan sanatçının tam adı Gülşen Bayraktar’dır. 5-6 yaşlarından iken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. İlk bestesini yaptığında henüz 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’ne girdi Ama ancak 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş zamanlı olarak İstanbul’da kulüplerde sahne alıyordu.

Adriana Lima şimdi de o Türk'ü takibe aldı

Şehremini Lisesi’nde öğrenciyken bir yandan da karate kursl dövüş sporlarına çok meraklıydı, sonunda siyah kuşak sahibi oldu. Sahne aldığı bir akşan Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Böylece 1996 yılında ilk albümü “Be Adam”, Raks Müzik’ten piyasaya çıktı. Gülşen bu albümle iyi bir çıkış yakalamıştı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında “Erkeksen” adlı albümünü yayınladı. Ardından 2002 yılında yayınlan “Şimdi” isimli albümü beklenen ilgiyi göremedi.