BIST 11.194
DOLAR 42,60
EURO 49,70
ALTIN 5.748,43

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı

Adana'da hayvancılıkla uğraşan Seyfettin Tekin otobüsün yarısını kesimhane yarısını ahır yaptı.

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı - Resim: 1

Adana'da hayvancılıkla uğraşan Seyfettin Tekin otobüsün yarısını kesimhane yarısını ahır yaptı. Adana’da 14 yıldır hayvancılıkla uğraşan girişimci, yarısını ahır, yarısını da kesimhaneye dönüştürdüğü bir otobüste mobil adaklık kurban kesimi hizmeti veriyor.

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı - Resim: 2

Çukurova ilçesinde bulunan Adnan Kahveci Bulvarı’nda ailesiyle birlikte kurban ve adaklık hayvan satışı yapan Seyfettin Tekin, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı - Resim: 3

Eski model bir otobüsün koltuklarını kaldırıp, yarısını ahır yarısını da hayvan kesim alanı olarak tasarlayan Tekin, 45 bin liraya mal ettiği otobüsün tepesine koyduğu su deposu ve içerisindeki tesisat sayesinde de hijyen problemini çözdüğünü söyledi.

Adana'lı girişimci otobüsü hem kesimhane hem ahır yaptı - Resim: 4

Çok sayıda yaşlı müşterisi olduğunu ve vatandaşların evinin önüne giderek çevreyi kirletmeden, araç içerisinde ücretsiz kesim yaptığını söyleyen Tekin: