BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Adana'da elektroşoklu sapık yakalandı!

Manisa'daki Irmak Kupal cinayetinin yankıları sürerken bir korkunç haber de Adana'dan geldi. Erkek çocukları kandırarak evine götüren ve cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı. Zanlının evinde bulunan alet ise dehşete düşüren gerçeği ortaya çıkardı.

60 yaşındaki adam çocukları kandırarak evine götürdü ve cinsel istismarda bulundu, zanlının evinde bulunan elektroşok cihazı ise korkunç gerçeği ortaya çıkardı; zanlının kandırdığı çocukları cihazla bayıltıp cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.


Adana'da, kandırarak evine götürdüğü 3 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen zanlı tutuklandı.


Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde S.B'nin (60), bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.


EVİNDE NELER BULUNDU?


Şüphelinin evine operasyon düzenleyen ekipler, eşinden ayrıldığı belirlenen S.B'yi gözaltına aldı. Ekipler,  evde yaptıkları aramalarda, cinsel gücü arttırıcı hap, elektroşok cihazı, kamera ve kuru sıkı tabanca buldu.


Bu arada, zanlının gözaltına alınmasının ardından yapılan çalışmada S.B'nin iki erkek çocuğuna daha cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.


CİHAZLA BAYILTIP CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİASI


Zanlının bazı çocukları sigara verme bahanesiyle evine götürdüğü ve elektroşok cihazıyla bayılttıktan sonra cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.


TUTUKLANDI


Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Sitene Ekle
Etiketler