BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
MEDYA

Acun kesenin ağzını açtı! Çalışanlarına görülmemiş prim

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının birincisi dün gece belli oldu. Programın finalinde Acun Ilıcalı'nın çalışanlarına verdiği söz de gecenin dikkat çeken ayrıntısı oldu.

O Ses Türkiye yarışması dün akşam final bölümü ile ekrandaydı. Sezonun şampiyonu bu yıl ilk kez Hadise'nin yarışmacısı Dodan Özer oldu. 

Yarışmanın sonucu açıklanmadan önce jüri üyelerine, izleyicilere ve program ekibindeki tüm çalışanlarına teşekkür eden Acun Ilıcalı canlı yayında önemli de bir açıklama yaptı.

Bu yıl önceki yıllardan çok daha fazla yarışmacıların iyi ağırlandıklarını dile getirmesine dikkat çeken Acun Ilıcalı canlı yayında Acun Medya çalışanlarına görülmemiş bir prim vereceğini de ilan etti.

Tarık Sezer ve orkestrasındaki müzisyenlerin de bir hafta Dominik'te olacağını ilan eden Acun Ilıcalı çok başarlı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek programa ara verdi.

Bu sezon birçok yarışmacının çok iyi ağırlandığını söylediğini hatırlatan ünlü televizyoncu, canlı yayında Acun Medya çalışanlarına görülmemiş bir prim vereceğini duyurdu.

Sitene Ekle