Acun Ilıcalı'dan eşi ve parayla ilgili itiraflar hayatım korku filmi gibiydi
Acun Ilıcalı özel yaşamına dair samimi açıklamalar yaptı. Hayatının 25 yaşına kadar olan bölümünün korku filmi gibi olduğunu söyledi. Ailesi ile ilgili açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, bugünkü başarısını da mazisindeki o döneme bağladı. Acun Ilıcalı eşi Ayça için ise "Benim gibi deli' yorumunda bulundu.
Acun Ilıcalı, Fatih Altaylı’nın YouTube programına katıldı ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Bugünkü başarısının sırrını 'risk almaktan korkmamaya' bağlayan Acun Ilıcalı, geçmişte yaşadığı ağır kayıpları anlattı. “Çok ciddi risk alabiliyorum. Bunun en önemli sebebi, ölümden ve maddi kayıptan korkmamam” diyen ünlü televizyoncu, hayatının ilk yıllarını “korku filmi”ne benzetti.
Ünlü televizyoncu, kariyeri boyunca aldığı cesur kararların temelini şöyle açıkladı:
“Çok ciddi risk alabiliyorum. Bunun en önemli sebebi, ölümden ve maddi kayıptan korkmamam. Ben parayı hayatımda her zaman başarıya gitmek için bir yakıt olarak gördüm. Zenginler hız yapmaz abi. Sen hız yapan zengin gördün mü mesela? Motosiklete de binmez zengin. ‘Aman bir şey olmasın, parayı buldum’ der. Bende öyle bir kavram yok. Zevklerimi sonuna kadar yaşamak zorundayım kendi açımdan.”
"HAYATIM KORKU FİLMİ GİBİYDİ"
Ilıcalı, bu korkusuzluğun kaynağını genç yaşta yaşadığı ağır olaylara bağladı:
“Allah bana hayatımın ilk döneminde acıyı yaşattı. 25 yaşıma kadar olan bölüm korku filmine koyabileceğin kadar dramatik. Bir anda anne-babasız kaldım, boşandım, 23 yaşında iflas ettim, beş parasız kaldım. 24 yaşında motosiklet kazası geçirdim. Yanımdaki arkadaşım vefat etti. Sonra Allah öyle bir dönem nasip etti ki, iş hayatıma girdiğimden beri hiçbir yılım bir öncekinden daha kötü olmadı.”
Acun Ilıcalı, 21 yaşındayken annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı’yı trafik kazasında kaybetmişti.
"ÇAĞLA DA DELİ"
Eşi Ayça Çağla Altunkaya’nın hız tutkusuna dair soruyu ise şöyle yanıtladı:
“Çağla da deli. Bir gün kalktı, ‘Yamaç paraşütü yapacağım’ dedi. Gitti Fethiye’de yamaç paraşütü yaptı. ‘Acayip zevkli’ dedi. Sonra da gitti Dubai’de paraşütle atladı. Ona rağmen bazen tekneden korkuyor. ‘Ya sen paraşütle atlamışsın, buradan neden korkuyorsun’ diyorum. ‘Tutamıyorum kendimi’ diyor.”
Büyük kızı Banu’nun hem dedelerinin kaza anında araçta olduğunu hem de kendisinin takla attığı bir kaza geçirdiğini hatırlatan Ilıcalı, bu yüzden teknede daha temkinli davrandıklarını da sözlerine ekledi.