BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,83
ALTIN 2.425,00

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

Gördüğümüz açık saçık rüyalar aslında seksin kendisini temsil etmiyorlar.

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

Gördüğümüz açık saçık rüyalar aslında seksin kendisini temsil etmiyorlar. İşte, bazı tipik örnekler ve işaret ettikleri derin konular..

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

Açık saçık kimi rüyalar içinizi açsa da bazen kabus gibi olabilir. Ayrıca bu düşlerin hiçbirinin gerçek hayatta seksin kendisini temsil etmediklerini de vurgulamak gerekiyor. Bu rüyalar yalnızca beyninizin, seçtiği birer sembolden ibarettir. The Complete Dream Book (Rüyalar Kitabı) isimli kitabın yazarı Gillian Holloway, seksi rüyaların bilinçaltının en derinlerinde gömülü olan korku ve arzuları temsil ettiğini belirtiyor. Bu sıradan düşlerin, içinizde halledemediğiniz problemlerle baş etmenizi sağlayabileceğini biliyor musunuz?

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

ESKİ SEVGİLİNİZLE SEKS

Eski bir sevgilinizle seviştiğinizi görmek, kendinizi ona karşı bir şeyler hissedip hissetmediğiniz konusunda sorgulamanıza neden olur. Ancak durumun aslı böyle değildir. Holloway e göre, rüyanızda gördüğünz eski erkek arkadaşınız, şu anda beraber olduğunuz kişiyi temsil eder. Bilinçaltınız, daha önce yaşamış olduğunuz yoğun aşkı flört etmeye başladığınız kişiyle özdeşleştirmeye çalışır. Eğer rüyanızda romantik duygular da işin içine giriyorsa bu mükemmel bir durum diyebiliriz. Ancak aklınızda canlandırdığınız eski sevgili size iyi davranmıyorsa, bu durum şu anda beraber olduğunuz kişinin eski sevgilinizin kötü özelliklerinden birini aldığına işaret ediyor olabilir.

Açık saçık rüyalar ne anlama geliyor!

KIZ ARKADAŞINIZLA SEKS

Eğer heteroseksüelseniz ve rüyanızda bir kadınla seviştiğinizi gördüyseniz bu, cinsel tercihlerinizin değiştiği anlamına gelmez. Bu düşler çoğu zaman bir arkadaşlığı ön plana çıkarmakla ilgilidir. Gerçek hayatta bir kadına karşı duygusal yakınlık hissetmeniz rüyalarınızda onunla fiziksel bir bağ kurduğunuzu görmenize sebep olabilir. Yani, yakın bir kız arkadaşınızla yaptığınız uzun ve samimi bir sohbetten veya yeni bir arkadaş edindikten sonra, rüyalarınızda onunla beraber olduğunuzu görmeniz oldukça doğal.