BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

Cumhurbaşkanı abdullah gül, bir tabuyu yıktı ve twitter'a üye oldu. üç günde 12 bin takipçiye ulaşan gül, tweet'lerinde daha çok resmi olmayan, samimi düşüncelerini paylaşmayı tercih ediyor.

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir tabuyu yıktı ve twitter'a üye oldu. Üç günde 12 bin takipçiye ulaşan Gül, tweet'lerinde daha çok resmi olmayan, samimi düşüncelerini paylaşmayı tercih ediyor.

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

Sosyal paylaşım sitesi twitter'ın malum ünlü ünsüz ayrımı yok! Herkes bir hesap açıp duygularını, düşüncelerini paylaşabiliyor. Ama buna rağmen twitter kimi zaman şaşırtıcı gelişmelere de sahne olabiliyor. Mesela geçen hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter'da bir hesap açması bizim için bu tür gelişmelerden biriydi.

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

Vakti zamanında ABD Başkanı Barack Obama twitter'a üye olduğu zaman, sanal alemde durumla ilgili yorum yapılırken, günün birinde bizim devlet adamlarımızın da twitter'da karşımıza çıkabileceği nedense hiç akıllara gelmemişti. Tabii bunda genel olarak devlet makamlarının resmiyetle özdeşleşmesinin etkisi büyüktü.

Ama geçen hafta sanki bir tabu yıkıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sivil bir platformda twitter'da 'cbabdullahgul' adıyla ansızın karşımıza çıkarak ezberimizi bozdu.

Abdullah Gül'ün twitter günlüğü

ÜYELİK SAHTE DEĞİL

Tabii önce inanamadık. Bu üyeliğin 'sahte' olduğu iddia edildi. Ama Cumhurbaşkanı Gül'ü takip edenler bilir, girilen tweet'ler üyeliğin sahte olduğunu göstermiyordu. Hemen Köşk'e telefon açıp doğrusunu öğrenelim istedik. Köşkten gelen cevap üyeliğin sahte olmadığı, Abdullah Gül'ün twitter'da bir sayfası olduğu yönündeydi.