BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65
HABER /  DÜNYA

8 puan...

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da idari koordinatör Tomas Ujfalusi, lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puan...

Abone ol

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da idari koordinatör Tomas Ujfalusi, lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın kapanabileceği belirterek, "İkinci yarıdan umutluyuz” dedi.
İkinci yarı için hazırlıklara başladıklarını kaydeden Ujfalusi, “Biliyorsunuz yarın bir maç oynayacağız. Tam takım olarak hazırız. Bir turnuva maçı oynayacak olsak bile, kazanmak sahada olacağız” diye konuştu.
Galatasaray’daki görevi hakkında da bilgi veren Tomas Ujfalusi, takımla birlikte bütün antrenmanlarda beraber olacağını belirterek, “Takım, hoca ve yönetim arasındaki bir bağ gibi, yani o görevde çalışan insan gibi devam edeceğim. Ama sonuçta son karar başkanın” ifadelerini kullandı.
Galatasaray İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, takımda daha önce oynamış olmasının kendisi adına büyük bir avantaj olduğunu dile getirerek, “Diğer taraftan da, birçok dil konuşabildiğim için yeni gelecek olan oyuncularla da bağlantıda olmam, herhangi bir sıkıntı oluşturmayacaktır” şeklinde konuştu.
Antrenmanlarda taktik çalışmalara önem verdiklerini ve hatta ayrı ayrı çalıştıklarına değinen Ujfalusi, “Defans grubu, forvet grubu, orta saha grubu olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her pozisyonda spesifik olarak çalışmalar yaptırıyoruz. Stoperlerin birbirleriyle konuşması, takımı sürekli uyarması gerekir. Sonuçta en gerideki oyuncu bütün sahaya hakimdir” açıklamalarında bulundu.
Tomas Ujfalusi, gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili bilgi veremeyeceğini, son kararın kendisinde olmadığını da ayrıca belirtti.
Galatasaray İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, Mancini’nin futbolculuk kariyerinin tartışılmaz olduğuna vurgu yaparak, “Çok önemli takımlarda, çok önemli işler yaptı. Genç yaşına rağmen, teknik direktörlük kariyerinde de önemli işlere imza attı. Şu anda bizlerle beraber gençlere, takımdaki oyunculara öğretecek çok şeyi var. Diğer taraftan, 8 puanlık fark var rakibimizle. Bakıldığı zaman çok az bir puan farkı değil. Kapanmayacak bir puan farkı da değil. Önemli maçları var ve önemli maçlara çıkacaklar. Biz de takımımızın gücünü ve kapasitesini biliyoruz. Ne yapabileceğimizi biliyoruz. İkinci yarı için umutluyuz" dedi.
(İHA)