BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45
HABER /  DÜNYA

8 çocuğun katili anne

Avustralya'da 8 çocuğun kurban gittiği cinayetin katili boynundan ve boğazından yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne çıktı.

Abone ol

Avustralya'nın Queensland Eyaleti'nin Cairns kentinde yaşanan olayda annenin cinayeti neden işlediği bilinmiyor. Cairns polis dedektifi müfettiş Bruno Asnicar 37 yaşındaki kadının bilincinin yerinde olarak polise konuştuğunu belirtti.

Gözaltına alınan annenin ismini açıklamayan polis, daha önce de kadınıın yaşının 34 olduğunu açıklamıştı. 

HASTANEDE TUTULUYOR

Dedektif Asnicar, "Birkaç çocuğun annesi olan 37 yaşındaki kadın dün gece tutuklandı ve şu anda da Cairns Base Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor" dedi.

Cuma sabahı bıçaklanarak öldürülen çocukların otopsi için evden çıkartıldığını belirten Asnicar, polisin artık cinayetle ilgili kimseyi aramadığını ve toplumun güvende olduğunu söyledi.

ÇOCUKLARDAN 7'Sİ KARDEŞ

Cairns polisi çocukların otopsisinin bugün yapılacağını, ölen çocukların 7'sinin kardeş diğer çocuğun ise gözaltına alınan annenin yeğeni olduğunu ve evde bıçak gibi farklı cinayet aletlerinin de bulunduğunu belirtti.

Yaşanan olaydan etkilenenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verileceğini duyuran polis yetkilileri annenin cinayeti neden işlediğiyle ilgili bilgi vermedi.