BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu

İNGİLTERE'nin en çok evlenen erkeği olarak adı geçen 69 yaşındaki Ron Sheppard, 8 evlilikten sonra 9'uncu evliliğini Cristel Lalec ile yaptı. Ancak Filipinli Cristel Lalec, eşini bırakıp pılısını pırtısını toplayıp evden kaçtı.

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu - Resim: 1

İNGİLTERE'nin en çok evlenen erkeği olarak adı geçen 69 yaşındaki Ron Sheppard, 8 evlilikten sonra 9'uncu evliliğini Cristel Lalec ile yaptı. Ron Sheppard, aradığı aşkı bulduğunu anlattı herkese. Çevresindekiler onun sadece İngiltere'de kalmak için evlendiğini söyledi ama o yine de evlendiği kadını savundu. İşin sonunda başına bir iş geldi ki her şey alt üst oldu.

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu - Resim: 2

Ron'un 9'uncu eşi olan Filipinli Cristel, vize sorunu nedeniyle İngiltere'de istediği kadar kalamıyordu ve ülkeyi terk etmesi gerekiyordu. Fakat Cristel, bir gün aniden pılını pırtını topladı ve kayıplara karıştı.

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu - Resim: 3

Ron, eşi Cristel'in bir başkasıyla kaçtığını düşündü ve yetkilileri eşinin İngiltere'de yasa dışı kalma ihtimaline karşı uyardı. Olayın ardından perişan olan Ron 'O kız için her şeyi yaptım ve o tüydü gitti. Kendimi bir ahmak gibi hissediyorum' açıklamasını yaptı.

69 yaşındaki adama onunla evlenme dediler bakın işin sonunda ne oldu - Resim: 4

Ron'un Filipinli eşi Cristel, Filipinler'de de evliydi fakat Ron'a boşanacağı sözünü vermişti. Ron ve 9'uncu eşinin hiç aşk hayatı olmadı.