BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
DÜNYA

3 kollu doğan bebeği 'tanrı' ilan ettiler

Hindistan'nın Chhattisgar eyaletine 3 kollu doğan bir bebek, ülkede gündem oldu. Olayın yaşandığı köyün sakinleri, bebeğin 3 kollu doğduğu için kutsal olduğunu iddia ederek ibadet etti.

Hindistan'ın Chhattisgar eyaletine bağlı Bilaspur köyünde 2 Kasım'da üç kollu bir kız çocuğu dünyaya geldi. Bebek, sağlıklı olmasına rağmen göğsünün sağ tarafından üçüncü bir kolla dünyaya geldi.

3 aylık bebeğin annesi Radhika Sahu, kızının ilk doğduğunda göğsünün sağ tarafından bir çıkıntı olduğunu fark etti. Bunun üzerine kızını hastaneye götüren anne, kızını doktorlara gösterdi. Doktorlar, çıkıntının göğüs bölgesinden çıkan üçüncü bir kol olduğunu söyledi.

Chhattisgarh Tıp Bilimi Enstitüsü'nden (SIMS) sorumlu olan Dr. BP Singh, elini kaldırmak ve çocuğun normal bir yaşam sürdürmesine izin vermek için küçük bir operasyonla 3. kolun oradan alınmasını önerdi.

"TANRI" İLAN ETTİLER Köyde kısa süre içinde herkes 3 kollu doğan bebeği konuşmaya başladı. Bazı köylüler bebeğin "tanrı" olduğunu düşünürken bazıları da yaşadıkları eve gelip kıza ibadet etmeye başladı.

Sitene Ekle
Etiketler