BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
GÜNCEL

25 Şubat Türkiye Gündemi

25 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Yeni TBMM Başkanı Mustafa Şentop

AK Partili Mustafa Şentop 3. turda 336 oy alarak TBMM'nin yeni başkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti'

Hatay İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesine ilişkin, ''Parlamentoda Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da okullar tatil edildi!

İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nin twitter adresinden paylaşılan duyuruda engelli kamu çalışanlarının da idare izinli sayılacağı belirtildi.

Kral Selman'dan 1937 sınırları sürprizi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in, Avrupa Birliği (AB)-Arap Birliği Zirvesi'nde Filistin meselesine ilişkin genel kabule aykırı olarak "1937 sınırları" ifadesini kullanması şaşkınlık yarattı

Amerikalı senatörden Maduro'ya Kaddafi fotoğrafıyla tehdit

Amerikalı Cumhuriyetçi Senatör Rubio’nun, Twitter’dan Libya'nın öldürülen eski lideri Kaddafi'nin kanlı fotoğrafını paylaşması, Maduro'ya 'açık tehdit' olarak yorumlandı.

2019 Oscar ödülleri sahiplerini buldu

91'inci Akademi Ödülleri Los Angeles'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü "Bohemian Rhapsody" filmindeki rolüyle Rami Malek kazandı. En iyi film ödülü "Green Book" filminin oldu. 30 yıldır ilk kez, bu yıl resmi bir sunucusu olmadan yapıldı.

Sitene Ekle
Etiketler