BIST 9.990
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,49
GÜNCEL

22 bıçak darbesiyle öldürdüler, o anlar kamerada

Elazığ'da 1 kişi babalarının kuzeni tarafından geçtiğimiz Kasım ayında 22 bıçak darbesiyle öldürülürken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı

Elazığ'da bir kişi, babalarının kuzeni tarafından yeğenin kavga meselesi nedeniyle geçtiğimiz Kasım ayında 22 bıçak darbesiyle öldürülürken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Olay, 26 Kasım 2017 tarihinde merkez Sanayi Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No : 74’te meydana geldi. İddiaya göre, babaları kuzen olan Y. E.K. ile F.Y.K. kavga etti. Kavganın ardından aynı gün akşam üzeri evlerini önünde çocuklardan Y.E.K'nin amcası Yılmaz Kaya, F.Y.K ve ağabeyleriyle arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada 4 kardeş, Yılmaz Kaya'yı 22 bıçak darbesiyle öldürdü.

Polisin çalışması sonucu olaya karışan şüpheli F.Y.K.(20), ağabeyleri Fatih Mehmet (32), Muhammet Burak (27) ve Semih K.(29) yakalanarak çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürme suçundan tutuklandı.
Öte yandan henüz 1 ile 5 yaş arasında 3 çocuğu bulunan Kaya'nın öldürüldüğü olay anı evinin altında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kameralarına ise saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Sitene Ekle
Etiketler