BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.435,51

2011'de vizyona girecek filmler

2011'de vizyona girecek filmler

127 hour / 127 saattürkiye vizyon tarihi: 11 şubat 2011slumdog millionaire’le oscar kazanan, kült olarak adlandırılan filmi trainspotting ile akıllara kazınan başarılı yönetmen danny boyle filmin yönetmen koltuğunda. bu yıl oscar ödüllerini sunacak olan james franco ise filmin başrol oyuncusu.genç...

2011'de vizyona girecek filmler

127 Hour / 127 Saat

Türkiye vizyon tarihi: 11 Şubat 2011

Slumdog Millionaire’le Oscar kazanan, kült olarak adlandırılan filmi Trainspotting ile akıllara kazınan başarılı yönetmen Danny Boyle filmin yönetmen koltuğunda. Bu yıl Oscar ödüllerini sunacak olan James Franco ise filmin başrol oyuncusu.

Genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. Hayatı için bir çeşit tuzağa dönüşen bu olayda Aron, soğukkanlı olması gereken şoke edici bir çözüm yolu bulur.

2011'de vizyona girecek filmler

The Fighter / Dövüşçü

Türkiye vizyon tarihi: 11 Şubat 2011

David O. Russell’in yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ise Christian Bale, Mark Wahlberg yer alıyor.

Film kardeş ilişkileri, suç, uyuşturucu gibi konuların yoğunluğunda bir boksörün sıfırdan zirveye tırmanışını anlatıyor.

2011'de vizyona girecek filmler

The King’s Speech / Zoraki Kral

Türkiye vizyon tarihi: 18 Şubat 2011

Tom Hooper’ın yönettiği filmde ve Colin Firth, Helena Bonham Carter, Derek Jacobi ile Geoffrey Rush başrollerde.

‘En İyi Film’ başta olmak üzere 7 dalda Altın Küre adaylığı olan filmde, kardeşinin feragat etmesiyle gönülsüz bir şekilde tahta geçen Kral VI. George, kekemelik sorununu yenmek için Lionel Logue adlı bir konuşma terapisti tutar. Eşi Elizabeth, Avustralyalı terapist Lionel ve hükümetin desteğiyle Kral kekemeliğinin üstesinden gelir ve ülkesindeki insanlara güven vererek, savaş için onları birleştirir.

2011'de vizyona girecek filmler

Black Swan / Siyah Kuğu

Türkiye muhtemel vizyon tarihi:25 Şubat 2011

Darren Aronofsky’nin yönettiği 'En İyi Film' başta olmak üzere 4 dalda Altın Küre Ödülü'ne aday gösterilen filmin başrollerinde ise Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder ile Vincent Cassel yer alıyor.