BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

2 Nisan Türkiye Gündemi

2 Nisan 2019 son 24 saat haber bülteni..

Anadolu Ajansı seçim sonuçlarını güncelledi

Anadolu Ajansı (AA) 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarını açıkladı. Açılan sandık oranlarını yüzde 100 olarak güncelleyen verilere göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu Ankara'da ise Mansur Yavaş kazandı.

Ömer Çelik: İtiraz süreci doğal, herkes saygı duymalı

Çelik, ''Milletimiz ne diyorsa başımızın üstünde yeri var'' diyerek itiraz sürecinin gayet normal bir şekilde ilerlemesi gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti'den Ankara açıklaması: Seçim henüz bitmedi

Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın seçimler için zaferini ilan etmesinin ardından AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan açıklama geldi. Ciddi hatalar tespit ettiklerini söyleyen Özcan, Ankara'da seçimlerin henüz bitmediğini söyledi.

İmamoğlu'ndan CHP'lilere nöbet çağrısı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, geçersiz oyların yeniden sayılacağı yönündeki iddialara cevap verdi. İmamoğlu, CHP'lilere de çağrı yaparak oy torbalarının bulunduğu yerleri terk etmemelerini istedi.

AK Parti İstanbul'daki hatalı yazılan oy sayısını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz '309 sandıkta karşılaştırma yaptık AK Parti'nin 17 bin 410 oyu başka partilere yazılmıştır' dedi.

ABD'den skandal Türkiye ve F-35 kararı!

ABD Türkiye'ye teslim edeceği F-35 savaş uçaklarıyla alakalı bazı materyallerin sevkiyatını durdurma kararı aldı. Washington'ın bu kararı, Türkiye'ye yönelik bir ön baskı olarak yorumlanıyor.

Sitene Ekle
Etiketler