BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
GÜNCEL

18 Mart Türkiye Gündemi yeni

18 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yeni Zelanda tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki saldırıya ilişkin Avrupa ülkelerinin takındığı tavrı eleştirdi. Avrupa'nın saldırıya sessiz kaldığını söyleyen Erdoğan, medyanın tutumunu ise sinsice olarak nitelendirdi.

İngiltere’de Ankara Anlaşması davası sonuçlandı

İngiltere'de iş kuran Türkler, Türk vatandaşlarına çalışma izni ve süresiz oturum hakkı tanıyan Ankara Anlaşması'yla ilgili zorlaştırıcı düzenlemesi nedeniyle İngiltere İçişleri Bakanlığına karşı açılan davayı kaybetti.

Bakan Soylu açıkladı! Tarihimizde ilk kez İran ile ortak operasyon

TÜRKİYE tarihinde ilk kez İran ile birlikte PKK'nın iflahını kurutacak ortak bir operasyon gerçekleştiriyor, flaş gelişmeli İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıkladı.

Murat Kurum: CHP; çöp, çamur ve çukur olarak tarihe geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP ile Türkiye’nin hiç bahar görmediğini söyleyerek "CHP çöp, çamur ve çukur olarak tarihe geçti" diyerek tepki gösterdi.

Şenol Güneş Milli formayla ilk toplantısında flaş açıklamalarda bulundu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Milli Takım'da yeni bir dönemin başladığını belirterek Şenol Güneş "Yeni bir heyecan ve vizyon ile yola çıkıyor. Herkesle buluşup, herkesle beraber çalışacağım. Halkın takımı olacağız." şeklinde konuştu.

İngiltere Parlamentosu'ndan Brexit açıklaması

İngiltere'de parlamento başkanı, Brexit anlaşmasının aynı şekliyle bir kez daha oylanmayacağını açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler