BIST 11.292
DOLAR 42,60
EURO 49,62
ALTIN 5.750,67

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi

15 Temmuz'un 4. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi. Erdoğan'ın şehit çocuklarıyla yakından ilgilenmesi duygu dolu anlar yaşattı.

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi - Resim: 1

Muhalefet partileri, 15 Temmuz'un 4. yıl dönümünde şehit ailelerinin yalnız bırakıldığını savunuyordu.

ŞEHİT YAKINLARI HEM MECLSİTE HEM DE KÜLLİYEDE AĞIRLANDI
CHP, 15 Temmuz gazilerinin çağrılmadığını iddia ederek, meclisteki törene katılmayacağını açıklamıştı.

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi - Resim: 2

Şehit aileleri, 15 Temmuz'un yıl dönümünde hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda ağırlandı.

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi - Resim: 3

ERDOĞAN'IN, ŞEHİT ÇOCUKLARINA OLAN İLGİSİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan isimlerin aileleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluştu.

15 Temmuz şehitlerinin yakınları Erdoğan'la biraraya geldi - Resim: 4

Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada, Erdoğan'ın şehit çocuklarıyla yakından ilgilenmesi ortaya duygusal görüntüler çıkardı.