BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

14 yaşındaki genç kız katil oldu

Çocuk yaşta anne olunca, katil de oldu...

Abone ol

Yeni doğan bebeğini boğarak öldürdükten sonra cesedini ayakkabı kutusuna koyup, çamaşır sepetine atan Floridalı 14 yaşındaki çocuk anne birinci dereceden cinayetle suçlanıyor.

Flaorida'da yaşayan 14 yaşındaki küçük anne Cassidy Goodson, korkudan ailesinden aylarca sakladığı hamileliğinin duyulmasını istemediği için yardım çağırmak yerine banyoya giderek musluğu açtı ve ağzını havluyla kapayarak çığlıklarını bastırmaya çalıştı.

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; bebeği gizlice dünyaya getiren Cassidy daha sonra bebeğini boğarak öldürdü.

Anne Teresa Goodson’ın, kızının odasını temizlediği sırada, üç gün önce öldürülen 5.35kg ağırlığındaki bebeğin cesedinin saklı olduğu ayakkabı kutusundan yayılan pis koku dikkatini çekti. 

Yapılan otopside bebeğin öldürülmeden önce yaşıyor olduğu, boğulma ve hırpalanmaya dayalı bir travma nedeniyle öldüğü belirlendi.

Cassidy, yaz boyunca bol pantolonlar ve tişörtler giyerek hamileliğini sakladı.

Aile fertleri, görünüşü dolayısıyla hamile olduğu ile ilgili şüpheye düştükleri Cassidy’nin, annesi ile konuşmaya çalıştı. Fakat anne Goodson bu şüpheyi, kızına test yaptırttığını ve kızının sonuçları negatif olarak açıkladığını söyleyerek reddetti.

Baba Timothy Goodson, kızının aldığı kiloları ve evin içinde battaniyeye sarılarak dolaştığını fark ettiğini söyledi.

22 Eylül’de yapılan bir sorguda, 14 yaşındaki kız doğumdan sonra bebeğin nabzının attığını hissettiğini ve sonrasında onu boğduğunu ifade etti. 

Boğduktan sonra tekrar bebeğin nabzını kontrol edip öldüğünü anlayan kız sonrasında kendini temizleyip, delilleri de ortadan kaldırdı.

Kısa bir süre sonra banyoya giren Bayan Goodson kızının kullandığını bildiği tuvalette kan izlerine rastlayınca, kızını Lakeland Bölge Sağlık Merkezi’ne götürdü.

Lise öğrencisi kızı tedavi altına alan üç sağlık çalışanı, Bayan Goodson’a kızının düşük yapmış olabileceğini söyledi.

Hastaneden yapılan açıklamadan sonra, kız annesine düşük yaptığını ve cenini yanlışlıkla tuvalete düşürdüğünü söyledi. 

Olayla ilgili detaylara ise Suç Araştırma Bürosu PCSO tarafından el konuldu.