BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
GÜNCEL

12 Mart Türkiye Gündemi yeni

12 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Soylu: Boynumuzu Kandil'in önünde eğdirmeyin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın'ın Söke ilçesinde partililerle buluştu.Seçmene seslenen Soylu, "Bizim boynumuzu Kandil'in önünde eğik bırakmayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez"

HAKKARİ Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez, topraklarımız üzerinde ameliyat yapamaz" şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu: Teröristlerin olduğu ittifakı...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Vatanını, milletini seven insanların kurduğu ittifakla, diğer ittifakları bir tutmak bu millete hakarettir. Hele hele içinde teröristlerin olduğu bir ittifakı bizimle kıyaslamak bize hakarettir." dedi.

Kılıçdaroğlu: Huzur içinde yaşamak istiyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim milliyetçiliğimiz vatanseverliktir, beraber olmaktır, birlikte mücadele etmektir. Bizim düşündüğümüz Türkiye güzel, huzurlu, beraber yaşadığımız bir Türkiye'dir. Etnik kimlik ve inançlar üzerinden siyasetin yapılmadığı bir Türkiye'dir." dedi.

Fatih Terim: "Galatasaray pes etmez"

Fatih Terim, şampiyonluk yarışı için, “10 maçlık bir hedefimiz vardı. Galatasaray kabullenmez, pes etmez. Kaybederse tebrik eder geçer”

Cezayir'de cumhurbaşkanlığı seçimleri ertelendi

Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika, cumhurbaşkanlığı seçimlerini ertelediğini ve 5. dönem adaylığını geri çektiğini açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler