BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
MEDYA

11 yıldır çözülemeyen cinayet canlı yayında aydınlatıldı!

Serap Paköz, 11 yıldır çözülemeyen Tuğçe ve Büşra'nın cinayetini çözdü...TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programında, 11 senedir kimsenin çözemediği Tuğçe ve Büşra'nın cinayetinin üzerindeki sır perdesi kaldırıldı.

Büşra ve Tuğçe cinayeti 11 yıl sonra çözülüyor

Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Karacalar köyünde okula giderken kaybolup 44 gün sonra cesetleri bulunan 10 yaşındaki kuzenler Büşra ve Tuğçe'nin katil zanlıları 11 yıl sonra yakalandı. Adli Tıp raporu sonrası 6 kişi gözaltına alındı. Katil zanlıları Seyhan Y. ve Ayhan Y'nin kardeş olduğu öğrenildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

TV8 ekranlarında Serap Paköz'ün sunumuyla ekrana gelen 'Gerçeğin Peşinde' programında uzun süredir işlenen konu, nihayet çözüldü. 11 yıldır çözülemeyen cinayetin canlı yayında çözülmesi hem Serap Paköz'ü hem de Büşra ve Tuğçe'nin ailesini gözyaşlarına boğdu.

TIRNAK ALTI MATERYALLERİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Tırnak altı metaryallerindeki dokularla DNA örneklerinin karşılaştırılması sonucu çözülen cinayette Serap Paköz, cinayetle ilgili adli tıp raporunu açıkladı. Rapora göre kuzenlerin cinayetiyle ilgili alınan DNA'ların Seyhan Y. ve kardeşi Ayhan Y.'ye ait olduğu belirlendi. Balıkesir polisi cinayetlerle ilgili biri kadın 6 kişiyi gözaltına aldı.

Sitene Ekle