BIST 9.711
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.446,48
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada İlknur kimdir kaynana Emine Hanım'a bakın

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan İlknur Eroğlu ve Kaynanası Emine Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada İlknur kimdir kaç yaşında? Kaynanası Emine hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 20 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 17-21 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan İlknur ve Kayınvalidesi Emine Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

İlknur Eroğlu ve Kaynanası Emine Hanım Kimdir? 20 Aralık Perşembe günü yarışmacısı İlknur Eroğlu, 33 yaşında ve 7 senelik evli. Yarışmacı kırılgan ama hırslı birisi olduğunu ileri sürüyor. Kayınvalidesi Emine Hanım ise kontrolcü ve biraz inatçı birisi olduğunu dile getiriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.