BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofra'da Gül kimdir kaynana Hülya'ya bakın

Zuhal Topal'la Sofrada'da 1 Ocak Salı günü yarışacak olan Gül Keskin ve kayınvalidesi Hülya Hanım kimdir sorusunun yanıtı belli oldu.

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 31 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında ter dökecek olan Gül Keskin ve kayınvalidesi Hülya Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım;

Gül Keskin ve Kaynanası Hülya Hanım Kimdir? 1 Ocak Salı günü ter dökecek olan Gül Keskin, 24 yaşında. 7 yıllık evli olan Gül Hanım, mutfakta çalışkan birisi ama unutkanlığı ile de biliniyor.

Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.