BIST 9.438
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,76
HABER /  SPOR

Zico endişe saçıyor

Teknik Direktör Zico'nun oyun anlayışı ve taktik dizilişi, camiaya endişe veriyor.

Abone ol

Fenerbahçe, yeni sezona dünyanın en ünlü oyuncusu kabul edilen Roberto Carlos'u transfer ederek girmesine rağmen, Teknik Direktör Zico'nun oyun anlayışı ve taktik dizilişi, camiaya endişe veriyor.

Artık Türkiye Ligi şampiyonluğu ile tatmin olması mümkün görünmeyen Fenerbahçe taraftarları, Shakhtar maçındaki oyundan rahatsızlık duydu. Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın zorlu takımlarından birisi ile eleme maçları oynayacak olan sarı-lacivertli ekibin bu kadro ve oyun planı ile başarılı olacağına inanmayan Fenerbahçe camiası eski oyuncularda ısrar edilmesine bir anlam veremiyor.

Zico'nun bir türlü bitmek tükenmek bilmeyen Deivid inadı ve temposuz futbolu sezon başlamadan eleştirileri üzerine çekmesine yetti bile.

Brezilyalı hocanın yeni transferlerle farklı bir oyun şablonu yaratmak yerine, geçen sezon binbir güçlükle şampiyonluğa ulaşan aynı kadrodan mucizeler beklemesi, Zico'ya olan güveni tamamen ortadan kaldırdı.
Oldukça fazla tutucu davranan Zico'ya, yönetimin iş işten geçmeden müdahele etmesini savunan taraftarlar, camianın Avrupa'da yeni bir hayal kırıklığını kaldıramayacağının ısrarla altını çiziyor.