BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  SPOR

Zico değişikliğe gitmiyor

Fenerbahçe'nin teknik patronu Zico, Rize mağlubiyetine rağmen Alkmaar maçında da forvette değişikliğe gitmeyecek..

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Rizespor mağlubiyetini unuttuklarını belirterek, "Bu sonuç şampiyonluk yolunda bizim için bir yara değil" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico Rize'ye 3 puan için geldiklerini, ancak maç içinde her şeyin istedikleri gibi yürümediğini kaydederek, "Bu sonuç bizim beklediğimiz bir şey değildi. Fenerbahçe'ye geldiğim ilk maçtan bu yana yaşadığım bir durum değildi. Her ne kadar maçta istediklerimizi yapamasak da, yine de maçı kazanabilirdik. Benim görüşüme göre hakem, 4. dakikada Deniz'in eline topun çarpmasına penaltı verdi. Bana göre hiçbir şekilde elle alma niyeti yoktu. Yanında herhangi bir oyuncu veya pozisyon da yoktu. Bana ilginç gelen şey, hakemin önünde meydana gelen penaltı pozisyonunda, orta hakemin devam ettirmesine rağmen, yan hakemin bayrağı kaldırması ve uyarmasıyla orta hakem penaltıyı verdi. Maçta otorite orta hakemde midir, yoksa yan hakemde midir? Böyle bir pozisyonda orta hakemin vereceği bir kararın daha sağlıklı olacağı görüşündeyim. Biz buraya şampiyonluk yolunda ilerlerken 3 puan almak için gelmiştik, fakat maalesef bir puan bile alamadan dönmek zorunda kalıyoruz" diye konuştu.

BU SONUÇ BİZİM İÇİN YARA DEĞİL

Ligin başında da kötü sonuçlar aldıklarını, ancak daha sonra geriden gelip 7 puanlık fark yarattıklarını ifade eden Zico, "Bu puanı, böyle sahada istediğimiz futbolu yansıtamadığımız zamanlar için aldık. Her ne kadar üzgün olsak bile artık bunu unuttuk. Aldığımız bu sonuç şampiyonluk yolunda bizim için bir yara değil" dedi.

Zico, AZ Alkmaar maçında yine forvet hattında David'e şans vereceğini, oyun sisteminde de bir değişikliğe gitmeyeceğini söyledi.