BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Zeki Alasya Küçük Ağa'dan ayrılmış mıydı?

Zeki Alasya'nın son oynadığı dizi olan Küçük Ağa kısa süre önce final yapmıştı. Alasya'nın dizide birtakım problemler yaşadığı iddia edilmişti.

Abone ol

Usta oyuncu Zeki Alasya, 22 Nisan'dan beri karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Koç Üniversitesi'si hastanesinde hayatını kaybetti. Ölümüyle tüm Türkiye'yi üzüntüye boğan Alasya'nın son oynadığı dizi olan Küçük Ağa ile ilgili ilginç iddialar ortaya atılmıştı.

EN SON KÜÇÜK AĞA DİZİSİNDE OYNAMIŞTI

Zeki Alasya en son olarak kısa süre önce final yapan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Küçük Ağa dizisiydi. Alasya orda zengin bir aşiret ağası rolüne can vermişti.

Vefat haberi, Alasya'nın tedavi gördüğü hastaneden geldi: "Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam etmekte olan Sayın Zeki Alasya bugün saat 10:32'de vefat etmiştir. 

zeki-alasya-kucuk-aga-2.jpg 
KÜÇÜK AĞA'DA ZEKİ ALASYA NE YAŞAMIŞTI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa'da gergin anlar yaşandı. Oya Aydoğan'ın iddiasına göre Zeki Alasya, Küçük Ağa dizisi setini terk etti.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Oya Aydoğan, Küçük Ağa dizisinde Mehmet ağa'yı canlandıran Zeki Alasya'nın seti terk ettiğini iddia etti. Aydoğan, Zeki Alasya'nın seti terk etme sebebininse Emir Berke Zincidi olduğunu açıkladı.

zeki-alasya-kucuk-aga-3.jpg 

Oya Aydoğan şöyle konuştu; "Dizi benim yüzümden reyting alıyor" Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi yüzünden Küçük Ağa setini terk etmiş. Emir Berke çekimler esnasında başkaldırı yapmış ve “Dizi benim yüzümden reyting alıyor” demiş. Bunu duyan Zeki Alasya da seti terk etmiş.

zeki-alasya-kucuk-aga-1.jpegBu haberlere çok kızan Emir Berke Zincidi sosyal medya adresinden isyan etti:

"İlk ve son kez konuşuyorum... Zeki Abi'yle aramızda böyle bir durum yaşanmadı ama bu böyle kalmayacak ve o kişilere dava açılacak. Susunca olur zannettik ama olmuyor. Bıktık artık sizin gibi insanlardan takdir etmek sizin neyinize, hep yerden yere vurmak yakışır sizin gibilere. Zaten sizleri Allah'a havale ediyorum Rabbim adeleti en kısa zamanda göstersin inşallah."