BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.424,52
MAGAZİN

Zehra Çilingiroğlu 400 Bin TL'Lik cipine kavuştu

Zehra Çilingiroğlu annesi Hülya Avşar'ın 18'inci yaş günü hediyesi olan 400 bin TL'lik lüks cipini kullamak için babasını bir türlü ikna edemiyordu. Zehra sonunda muradına erdi...

Hülya Avşar'ın geçen yıl Zehra Çilingiroğlu'na aldığı 400 bin TL'lik cip baba Kaya Çilingiroğlu tarafından veto edilmişti. Ehliyetini alıp şoförlüğünü tam anlamıyla babasına ispatlayan Zehra, önceki gün direksiyon başına geçip babasını gezdirdi.

AYLARCA DİREKSİYON DERSİ ALMIŞ

Bunun için aylarca özel direksiyon dersleri alan Zehra'nın aracıyla kavuştuğu anları babası videoya kaydetti. Kaya Çilingiroğlu, direksiyonu sımsıkı tutan ve gözünü bir an olsun yoldan ayırmayan Zehra'nın direksiyon başındaki hallerini Instagram hesabından paylaştı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle