BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Zafer Mutlu diz çöktü mü?

Zafer Mutlu Sabah'ta çıkan bir haber yüzünden Güneş Taner önünde diz çöktü mü? İşin aslını Dinç Bilgin anlatıyor.

Abone ol Sabah'ın eski patronu eski bir tartışmaya son noktayı koydu. Zafer Mutlu, Devlet Bakanı Güneş Taner önünde diz çöktü mü? Medya dünyasında çok konuşulan konuya olayın aktörlerindn Dinç Bilgin açıklık getirdi.

Zaman'dan Nuriye Akman'a konuşan Bilgin'e göre Mehmet Barlas yalan söylüyor. Yani Mutlu, bakan Taner önünde diz çökmedi. Peki o halde ne oldu? İşin aslı ne? Bilgin'den öğreniyoruz?


-Mehmet Barlas'ın söylediği doğru değil. Önünde diz çöktü falan öyle şeyler doğru değil. Orada meslek kazası vardı. Doğrudur. Sabah'ta bir haber yayınlandı. Güneş Taner ile güzel bir kızın ilişkisi var gibilerden. Ama bunları yazmamak lazım. Haberi veren de Semra Özal'dı. Yani o haberden hepimiz pişman olduk. Bazen meslekte oluyor öyle kazalar.

Kızın da bakanın da ismi yazılmamıştı aslında. Sonra bakan kendi kontrol ettiği kamu kuruluşlarının Sabah'a ilan vermesini yasakladı. Buna tabii dolaylı olarak tepki gösterdik. Ama Zafer gitti, bakanın önünde diz çöktü, rica etti. Bunlar palavra. Bunun palavra olduğunu Mehmet de biliyor. Niye söyledi bilmiyorum. İnsanlar kızdıkları zaman birbirlerine kötü bir şey söylemek, onu yaralayacak bir şey söylemek ihtiyacı hisseder. Benim mesela öyle bir ihtiyacım kalmadı onu söyleyeyim. Eskiden işte o basın kavgaları olurdu. Başka gazeteler bize denmedik laf bırakmazlardı. Biz mukabele ederdik falan. Öyle duygularım kalmadı.