BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

Yurtiçi Balayı Otelleri

Yurtiçi balayı için; geniş bir yelpaze ve farklı iklimler, damak tatları, romantik oteller ve balayı odaları…

Merhabalar,

Biz balayı tatilimizde sadece otele bağlı kalmak istemiyoruz, tercih ettiğimiz otelin konumu, oda tipi, servis ve hizmet anlayışı, el emeği göz nuru dokunuşları, gezilip görülecek yerler, keşfedilecek mekanlar, müze ve ören yerleri, gittiğimiz tatil bölgesinde yapmadan geri dönmeyeceğimiz, olmazsa olmaz denilen, o bölgenin kültürel ve folklorik yapısıyla bütünleşmiş ayrıcalıklarını da hayatımızın en mutlu, en romantik zamanlarına katmak istiyoruz diyorsanız işte size Kıbrıs Magosa’dan Kırklareli İğneada’ya, Bolu Gölcük’ten, Muğla Bodrum’a, İzmir Foça’dan Karabük Safranbolu’ya, Kuşadası Selçuk Şirince’ye, Hatay Arsuz’dan Antalya Kaleiçi’ne kadar uzanan geniş bir yelpaze ve farklı iklimler, damak tatları, romantik oteller ve balayı odaları…

Calista Luxury Resort

Antalya Belek’te bulunan ve 2014 yaz sezonu yenilikleriyle, plajdaki konforundan kişiye özel olanaklarına, farklı lezzetlerinden lüks SPA sına, dünyaca ünlü yılhdızların ve şovların Calista gecelerinde buluşacağı üst düzey otelcilik anlayışının yaşanıldığı ve yaşatılacağı bir otel.

     

Calista ailesi mutluluğa ilk adımı attığınız balayı tatilinizde misafir memnuniyeti ve sadakatiyle rutin otelcilik anlayışını bir kenara bırakıp mimarisi, dizaynı, konsepti, tecrübeli personeli ve kalitesi çevreye olan duyarlılığı, sunduğu hizmetlerin bütünü üst segment otelcilik anlayışıyla, ismini aldığı kusursuz güzeller güzeli kraliçe Calista’ya yakışan muhteşem bir balayı tatili için tereddüt etmeden  güvenle, gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz otellerin başında geliyor. Sunduğu ayrıcalıklarla da balayı çiftlerine göz kırpıyor.

     

CALISTA BALAYI PAKETİ

Sevgili Çiftlerimiz!

Birbirine söz verip "Evlilik Yemini" ile yaşamların birleştiren ve "Kutsal Evlilik Bağı" ile birbirine bağlanan çiftlerimiz, sizinle bir ömür boyu hatırlanacak ve yeni hayatınızın başlangıcı olan Balayı günlerinizde Calista Luxury Resort Size kapılarını açıyor.

Unutulmaz Balayı Tatilinizi ebedileştirmek için iç ve dış güzelliğin temsilcisi Tanrıça Calista'dan ismini alan Calista Luxury Resort, çarpıcı mimarisi ve mükemmeliyetçi servis anlayışı ile kusursuz bir balayı tatili sizleri bekliyor.

Balayı çiftlerine özel uygulanan servisimiz aşağıdaki gibidir;

 

•             Müsaitliğe bağlı olarak oda Upgrade

•             Odada ücretsiz Şampanya

•             Ücretsiz Taze Çilek Tabağı, Karışık Taze Meyve Tabağı

•             Ücretsiz Çikolata Tabağı, Türk Tatlıları Tabağı

•             Özel Nevresim Takımı // Günlük değişim

•             Odada Taze Çiçek ile özel Süsleme // Günlük kontrol(değişim)

•             Özel Banyo Set-Up (Özel Şampuan, Duş Jeli, Sabun vs. cilt temizleme ürünleri) // Günlük kontrol(değişim)

•             Özel Havlu – Bornoz – Terlik

•             2.Gün odaya ücretsiz kahvaltı

•             1 defa ücretsiz “a la carte rest.” rezervasyonu

•             Sahilde bulunan Pavillon rezervasyonunda %50 indirim

•             Çifler (2kişi) masaj rezervasyonu yaptırmaları halinde 1 defaya mahsus %30 indirim

      

"THE HARMONY of ROMANCE" balayı paketi içeriği

Ürün veya Hizmet adı    Servis Ücretleri

Özel giriş işlemleri          

Giriş günü odanıza taze çiçekler              

Giriş günü odanızda 1 şişe şampanya    

Giriş günü odanızda çikolata ile kaplanmış taze meyve çeşitleri

Balayı süresince her gece odanıza "Tatlı Tabağı" servisi

Odalarda Calista Luxury Resort logolu bornozlar              

İstek üzerine günlük odanızda kahvaltı                

Giriş günü odaya Kalp Şeklinde pasta   

Size özel 2 kişilik mum ışığında romantik A'la Cart akşam yemeği             

Özel gidiş-geliş Havaalanı – Otel transfer hizmeti            

Geç Çıkış (oda da çıkış günü 17:00'e kadar kalabilme)    

Spa: Vip Lounge* ve Romeo & Juliet Package**    

      

Hillside Beach Club

Muğla ilinde Fethiye’de zor beğenenlerin gözdesi ve müdavimi olduğu, çam ormanlarıyla çevrili Kalemya koyunda özel konumuyla kalite, spor, eğlence, ve kendine özgü otelcilik anlayışıyla vazgeçilmezlerden. Fethiye bölgesinde muhteşem bir balayı için ilk sırada yer alan Hillside Beach Club denize sıfır özel plajıyla da dikkatleri çekiyor.

      

Hillside Beach Club’da mutlu çiftlerin sonsuza dek sürecek bir sevgi temasına dair özel

konaklamaları için romantik bir oda ile küçük sürprizler ve detaylar Hillside ayrıcalıkları arasında.

        

D- Hotel Maris Datça

Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası’ndaki eşsiz konumu ile dünyanın en sıra dışı otellerinden biri olan D-Hotel Maris, 2014 yaz sezonuna da beklentilerinizin ötesinde yeniliklerle merhaba diyor.

D-Hotel Maris’in imzası olan her biri farklı konseptte beş plajının bembeyaz kumları... Bu yıl da beş plaj için Mısır’dan tonlarca özel kum geldi. Vücuda yapışmayan, ne kadar sıcak olursa olsun ayak yakmayan bu kum misafirlere Datça Yarımadası’nın benzersiz doğasında eşsiz bir deniz keyfi yaşatıyor. D-Hotel Maris’in Ege’nin tarifsiz berrak sularıyla birleşen özel beyaz kumlu muhteşem plajları, Maldivlerin hayran olunan doğasını gölgede bırakıyor.

       

New York, Dubai, Londra gibi dünyanın önde gelen metropollerinde gurme damakların eşsiz duraklarından çağdaş Japon mutfağının benzersiz örneklerini sunan Zuma, geçtiğimiz yaz D-Hotel Maris’te pop up olarak belirli bir dönem seçilmiş menü ürünleriyle yer almıştı. Zuma’nın yaz boyunca gerek otel misafirleri gerekse çevre koylara demir atan yatların ilgisi neticesinde Zuma, 2014 yaz sezonu boyunca tam konsepti ile hizmet veriyor. Koyun 180 derecelik manzarasını ayaklar altına seren, dünya çapında ödüllere sahip Zuma, paylaşılmak üzere ortaya servis edilen 'izakaya' konsepti temelinde restoran, lounge ve bar bölümlerinin yanı sıra robata grill ve sushi counter seçenekleri sunan üç mutfaktan oluşuyor. Zuma’da ayrıcalıklı lezzetlerin yanı sıra Zuma’nın olağanüstü yetenekli miksolojistleri ve DJ performansları misafirlere bambaşka bir deneyim yaşatıyor.

 

     

Xanadu Island

Bodrum Akyarlar’da bir adanın üzerinde konumlanan otel, sadece balayı çiftleri için özel süitleri, SPA paketleri, Al Carte Restaurantlarında rezervasyon ayrıcalıkları, balayı çiftlerine özel sürprizleri ile denizin üzerinde bir balayı tatili için düşünebileceğiniz özel bir otel…

     

Golden Savoy Hotel

 Lükste zirve

En yüksek standartları yaşatmak için 2014 yaz sezonunda Bodrum’da sahil şeridinde bir saray yavrusunu andıran Golden Savoy, her bir misafirine özel olarak butler hizmeti, bronzlaşmadan parfüme, güzellik bakımına kadar en iyi ayrıcalıkları Ege denizinin 360 derece deniz manzarası ile yaşamak isteyenler için sarayın merakla beklenen kapıları aralanıyor. Lüksün zirvesinde hayallerinizi farklı kılacak oldukça iddialı bir balayı için keşfedebileceğiniz bir otel.

      

Saray mimarisi tarzı ve ayrıcalıklı servis kalitesi ile Avrupa ve dünyada da dikkatleri üzerine çekiyor.

       

Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa

Çeşme’de balayı bir başkadır diyorsanız, denizinin rengine büyüleneceğiniz tutku dolu bir balayı tatili için bir Çeşme klasiği olan Sheraton Çeşme Hotel’de aynı zamanda Türk mutfağının ve gastronomi dünyasının vazgeçilmez ismi Rahmi Yılmaz, kendine özgü hazırladığı rengarenk makaronlarıyla ve eşsiz lezzetleriyle balayı tatilinize eşlik edecektir. Özel Plajı ve İskelesi, servis kalitesi her zaman ayrıcalıklı Çeşme klasiği Sheraton Çeşme Hotel balayı konseptiyle tercihlerinizin arasında olabilir.

Bursa Balayı Otelleri

Hotel Montania 

ayrıcalıklarını yaşayabileceğiniz farklı bölgelerden değişik otelleri beğeninize sunuyorum. 

     

Ayrılmak istemeyeceğiniz istasyonda, el emeği bir otelde hoş bir balayı keyfine ne dersiniz?

Yakamozlu akşamlar ve gün doğumlarında aşk burada…

Montania iz bırakır…

Yıllar önce, şimdi ve yıllar sonra…

            

Rüya 1849 yılında başladı. Klasik ve modernin büyülü dansı Montania Special Klass Hotel’de geçmişin ip uçlarını yakalamak isteyen balayı çiftleri için karakteristlik ayrıcalıklı güzel bir seçim olabilir.

1849 yılında inşa edilen, Fransız mimarisinin eşsiz örneklerinden istasyon binasının tarihi atmosferinde, denize sıfır olan bu özel otel kış ve yaz düğünleri, organizasyonları içinde profesyonel hizmet alabileceğiniz bir donanım ve alt yapıya sahip.

Balayı tatilinizde ilginç, farklı, kendine özgü bir geçmişi olan bir otelde kalalım diyorsanız yüzyılı aşkın bir zamana tanıklık etmiş tarihi bir istasyon binasında hayatınızın aşkına evet diyebilirsiniz.

     

La Gare Restaurant & Bar

Bir tabak Türk misafirperverliğiyle hazırlanmış yemeklerin yanı sıra, önünüze “bir tabak dünya getiriyor” 19 yy başlarında tarihi tren istasyonu yolcu bekleme salonu olan bu özel bölüm.

“Yanınızda 163 yıllık tren garı, önünüzde enfes Marmara manzarası zamanı unutturacak bir yer burası”

Bir tarafta deniz bir tarafta tarih kokan yemyeşil Bursa, kim bilir ne kavuşmalara şahit oldu Montania . romantik bir durakta balayı diyorsanız aşkın başladığı yerdesiniz.

     

Masturi Balık Lokantası

Denizin üzerinde dalga sesleriyle romantik bir akşam yemeğinde balayınızı ayrıcalıklı kılabilirsiniz.

“Bir mekan hayal edin, içinde 1826 yapımı tarihi Marsilya tuğlaları, gerdirme sistemiyle duran 5.5 metre yüksekliğinde 163 yıllık tarihi ahşap çatısı ve bunlarla birlikte eşsiz deniz manzarası”  

     

Alışılmışın dışında bir mekanda, birinci sınıf kompartımanlı vagonlarda kahvenizi yudumlarken, rayların üzerinde Mudanya’dan Bursa’ya aşk dolu bir yolculuk ya da terasta martılarla uçsuz bucaksız özgürlük, zamanı aşk tadında yaşayabileceğiniz bu özel sınıf otel kara ve deniz yoluyla ulaşım kolaylığı ve ilginç özellikleriyle balayı tatilinizin unutulmaz aşk durağı olacaktır.

    

Şile Balayı Oteli

Casa Lavanda Butik Otel

Her köşesi romantizm kokan ormanın içine her biri birbirinde farklı dizayn edilmiş odalarıyla balayı çiftleri için hazırlanmış özel paketiyle en anlamlı zamanlarınıza eşlik edebilecek bir tercih olacaktır.

     

İstanbul’un yanı başında, doğanın içinde, yeşilin en güzel tonlarında hassas ayrıntılarla peyzajındaki eşsiz güzellikleriyle, bahçesi kır düğünleri içinde tercih edilen Casa Lavanda Darphın SPA’sı, 13 özel odası, gurme lezzetleri ile Türkiye’nin en güzel balayı otelleri arasında farklı bir balayı için inceleyebileceğiniz özel bir butik otel.  

    

Ortunç Hotel

Cunda Adasında mavi ve yeşilin eşsiz manzarasıyla balayı tatilinizi yeşil anahtarlı, mavi bayraklı koyuyla hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu otelde doğal alanı, en kaliteli hizmet anlayışıyla çam ve zeytin ağaçları ile çevrili bir vadide eşsiz bir koyda, azim ve tutku ile  bir ailenin inanç ve güzelliklerinin sanatçı ruhunun  kalbinize ulaşan minimalist konsepti ve dingin ortamıyla bütünleştiği  sıra dışı bir balayı deneyiminin unutulmaz otel adresi olabilir.

 

     

Lissiya Hotel

Evrenin eşsiz enerjisi, zamanı durdurmak isteyeceğiniz bir manzara ve tarifsiz aşk,  balayı tatilinizde en romantik akşamları, gün doğumları, her anında sevgi fısıltıları, masalsı, efsanevi aşk tadında unutulmaz bir balayı…

      

Odalarından manzarasına, kişiye özel ayrıcalıklı hizmet anlayışına varana kadar her miliminde özel anlatılsa, yazılsa, bakılsa, yaşansa bile eksik kalacak bir yer ise balayı tatili için düşündüğünüz, o yer Lissiya Hotel Kabak Koyu Fethiye Muğla’da sizleri bekliyor…

 

     

Kapadokya

Yunak Evleri

Yepyeni bir dünyanın başlangıcında, bir dünya gibidir Yunak Evleri…

Dünyanın en ilginç ve en iyi otelleri arasında yer alan Yunak Evleri Ürgüp’ün merkezinde özenle restore edilmiş 5 ve 6.yy’dan kalma altı kaya evler ve bir 19 yy konağından oluşmaktadır. Özellikle süite odaları Kapadokya’da balayı tatili için otel adresiniz olabilir. Güzel atlar diyarı Kapadokya’da masalsı bir romantizm de Kapadokya klasiklerini keşfedebilirsiniz. Türkiye’nin en önemli açık hava müzesi göreme, Ihlara, Güvercinlik, Derbent, Zelve, Kızılçukur, Soğanlı gibi vadileri, yeraltı şehirleri, kayaya oyulmuş kiliseleri, mahsenleri, saymakla bitmez bu doğa harikası güzelim toprağın eşsiz nimetleri .

      

Kapadokya’nın güzelliklerini balonla da keşfedebilirsiniz, beyaz atlı prensinizle at turu da yapabilirsiniz İsterseniz de “kör de bilir Avanos’un yolunu kırık çanak çömleğinden bellidir” diyerek Hititlerden bugüne süre gelen çanak çömlek sanatını izlemek hatta kendiniz denemek için Avanos’un yolunu tutabilirsiniz. Balayı tatillerinde oldukça ilgi gören bu bölgede sizler için Yunak Evleri özel bir balayı adresi olabilir.

En özel fotoğraf karelerini İğneada Resort Hotel’in profesyonel fotografçısı Müfit Bey sizler için deklanşörüne dokunarak balayı tatilinizin iz düşümlerin, sizler için yakalayacaktır.

     

Balayı süitinizde yatak odanızdaki jakuzinizde kırmızı güller, dalga sesleri ve Karadeniz aşkınızı fısıldayacaktır…

     

Gazelle Resort Hotel

Doğa ile baş başa bir balayı keyfi …

Ormanın içerisinde sessizli, dinginlik ve huzur… geyikler, karacalar, orman yürüyüşleri, Gölcük gölünün muhteşem manzarasında Gazelle kır Gazinosunda kahvaltı keyfi, Türkiye’nin en kapsamlı SPA oteli  olan Gazelle Resort &SPA ayrıcalıkları  , ahşap mimarisi lüks ve konforu, gitar dinletileri,  Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, Bolulu ünlü şeflerin hünerli dokunuşlarıyla , Gazelle ayrıcalıklarıyla Balayı Çiftleriyle buluşuyor.

     

Özenle tasarlanmış balayı odalarında balkonda bile jakuzi keyfi, konfor ve rahatlık mutluluğunuz için sizleri bekliyor.

     

Müze kent Safranbolu’da, Lokum tadında bir balayı, İmren Butik Lokum Konak’ta

Türk kahvenizi bakır fincanlarda çikolatalı lokum ikramı işle birlikte havuzlu dinlenme salonunun  sedirlerinde dinlenerek ,betonlaşan dünyamızda ayakta kalabilen nadir kültü miraslarımızdan birisi olan müze kentimizde Safranbolu’ya has geleneksel tavan süslemeleri, işlemeli ahşap dolaplar, cam önlerinde panoromik Safranbolu manzaralı sedirler, şömine, ışığı engelleyen kara kapaklı geleneksel Safranbolu pencereleri, gaz lambalı duvar aydınlatmaları, 360 derece Safranbolu keyfi için gelin gibi süslenmiş balayı süiti sizleri bekliyor.

     

Başkentte Balayı

Hotel Samm Bistro & SPA

Ankara’nın merkezinde konaklama ve sanatı bütünleştirmiş farklı temasıyla Hotel Samm Bistro & Spa yeni evlenecek çiftlere adına yakışır bir balayı sunuyor.  Samm’s Balayı ile şehir otelciğinde balayı konaklamalarına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

      

       Samm’s Balayı :

  • Teras Deluxe oda verilmesi
  • Odada ücretsiz şarap veya şampanya
  • Ücretsiz taze meyve tabağı
  • Ücretsiz çikolata ve Türk tatlı tabağı
  • Özel nevrsim takımı (günlük değişim)
  • Odada taze çiçek ile süsleme (günlük kontrol ve değişim)
  • Özel banyo set-up
  • Özel havlu – Bornoz – Terlik
  • Odaya kahvaltı servisi
  • 1 defa ücretsiz a’lacart akşam yemeği (Terasta veya Restorantta)
  • Spada masaj istemeleri durumunda bir defaya mahsus % 40 indirim
  • Erken giriş geç çıkış imkânı
  • Terasta özel etkinlik (isteğe bağlı / ücretli)
  • Kişiye özel tema uygulaması (isteğe bağlı / ücretli)
  • Gelin – Damat video çekimi ( İki ayrı odalarda gelin ve damatın balayı günü hazırlık süreçleri ve akabinde balayı odasında sonlanan gün) (isteğe bağlı / ücretli)

                   

Jazz tutkunları içi özel geceler, sanatsal dokunuşlar ressamların tabloları ile farkını hissettiren balayı ayrıcalıkları Ankara’da Hotel  Samm’da sizleri bekliyor.

 

       

Bodrum Balayı Otelleri

Akyarlar Balayı oteli

La Brezza Otel Bodrum

Dalga sesleriyle başlayan, müzikle devam eden Bodrum sahillerinde şiir gibi bir yer…

     

Honey Moon Balayı çiftlerini bekliyor

   Her keyifli aile yemeklerinde ya da sohbetlerinde illaki Balayı tatil anıları anlatılır. Zengin balayı anılarına sahip olmak için otellere hapis olmamak gerekir. Bodrum çok geniş bir yüz ölçümünde kendine has özellikleri olan pek çok koya ve beldeye sahip olduğundan size farklı keyifler ve lezzet sunacak müthiş bir lokasyondur.

      

 Bodrum balayı tatilinde Gümüşlükte denize dalarcasına batan günü izlerken o turuncu-sarı-pembe renklere sahip gök kubbenin altında sevgiliniz yanınızdayken zaman dursun isteyeceksiniz. Aşıklar koyunda akvaryum gibi denize girip, Akyarlar’da mehtaba dalarak keyfinize keyif katabilirsiniz.

La Brezza Suite & Hotel kişiye özel butik hizmet anlayışı ve " Mutlu anlardan aklınızda kalan..." sloganıyla Bodrum balayı tatilinizde iyi ki gittik diye anlatabileceğiniz en iyi adreslerden biridir.

       

Otele girişinizde karşılama içecekleriyle karşılanıp, çiçeklerle donatılmış odanıza çıktığınızda balkonunuzda Karaincir manzarasını izlerken ilk gün sürprizin olan şarap, meyve ve çikolatadan oluşan balayı sepetinizin tadını çıkarabilirsiniz, akşamına havuz başında mumlarla çevrili masanızda baş başa yiyeceğiniz romantik akşam yemeği ikramı unutulmaz anılarınızın başında gelecektir.

      

Bodrum'un En iyi Aile oteli sıralamasında 1.liğe oturan La Brezza Suite & Hotel yeni ailenizin temellerini attığınız bu ilk günlerde balayı konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.

      

Foça Balayı

Bülbül Yuvası Butik Otel Foça

Evliliğe ilk adımı attığınız balayı günlerinizde Foça sokaklarında dolaşmaya başladığınızda yüzüğünüzdeki tek taş Foça’da ki nerede olduğu bilinmeyen karataş ile bütünleşir ise belki de gün gelir Foça’ya yerleşirsiniz.

      

Foça’nın Arnavut kaldırımları, minik kafeleri, balıkçı lokantaları, tekne turuyla deniz keyfi balayı tatilinizde  baş başa geçireceğiniz romantik zamanlara  eşlik edebilir.

       

Kişi için tatilin ne demek olduğunu iyi bilen otel yöneticilerinin misyonu konuklarının beş duyusuna hitap etmek…

         -  Detayları ve zarif dokunuşları ile göze…

         - Kullandığı linen ve aksesuarlarla dokunuşa…

         - Sizi derinlere  götüren müziğiyle kulağa…

         - Otelin tüm köşelerine yerleştirilen o güzel  kokuyla buruna…

         - Doğal, temiz ve özenle hazırlanmış sofralarla damağa…

      

Fokai’alıların kurmuş olduğu kolonilerin adlarını taşıyan odalarında farklı beklentilerinizi bulabilirsiniz . Alalia I, Allalia II, Caria, Meslia, Velia Larissa I, Larissa II odalarının her biri kalplerinizdeki gülümseme için siz balayı çiftlerini bekliyor.

     

Marmaris Datça’da Balayı

Mavi Beyaz Otel

Plaj düğünleriyle mutluluğa giden yolda aşkın anavatanının taşlarına basarak ilk adımı atmanıza şahit olacak tüm doğa, tüm adalar Mavi Beyaz’da diyerek Datça’nın Palamutbükü koyunda odanızdan denizi seyrederek balayınızı geçirebilirsiniz.

      

Kıbrıs Balayı Oteli

Arkın Palm Beach

Bu otelde herkesin bir hikayesi var vazgeçilmez birde efsanesi…

Afrodit’in köpüklerinde yıkandığı adeta aşık olunacak bir deniz, altın sarısı eşsiz bir kumsal ile bütünleşmiş tutkuyu sevenlerin oteli…

     

Aşkın ve inancın dokunuşlarında masmavi bir otel

Nostalji rüzgarlarında, romantik bir aşk filmini yaz sinemalarında “yaz beni de yaz yeminlere” diyerek iskelede bir akşam yemeği ve aşk tadına bir tatil için bir ömür boyu mutluluk dilekleriyle yeni evlenen çiftlere cennet ada Kıbrıs’ımızda ev sahipliği yapabilecek butik otel tadında büyük bir otel…

        

Masalın Adı Şirince

Şirince’de Şirince evlerinde gelin odasında duygu yüklü bir balayı…

Temiz havası, üzüm bağları, zeytinlikleriyle doğa ile iç içe bir tatil özlemiyse aradığınız, aynı zamanda da Efes Antik kenti, Meryem ana, Triene( güllü bahçe), Kuşadası, Milet, Didim hatta Tire ve Birgi gibi antik dönemlerden bugünlere uzanan müze ve ören yerleri gezi duraklarını da şirin bir geziyle fotoğraflayarak sevgi dolu bir balayı için her köşesinde Anadolu yaşam kültüründen izler bulunan  6 odalı ve 15 yataklı Şirince’nin ilk butik oteli Şirince Evlerinin gelin odasını düşünebilirsiniz.

     

 En güzel Balayı Arsuz Otel'e kavuşma zamanınıdır.

Doğu Akdeniz’de Avonos dağlarına bakar Arsuz Oteli, gökteki yıldızlar kadar sayılamayacak hassasiyet  ve incelikleri mutluluklara dönüştürür.

     

Mistiktir, özleyişi simgeler, nostaljiktir, her bir misafirinin hatırasını korur. 50 yılı aşkın bir süredir sade otelcilik anlayışıyla sonbaharda masumdur, ilkbaharda heyecanlanır, yazın kıpır kıpır… Birbirinden ilginç isimlerle adlandırılmış  Arsuz Otel 1962 yılından beri hatıralarıyla yaşayan özel bir yerdir. Denizinin de tadı Hatay’ın kendine özgü lezzetleri gibidir.  

         

Hatay Affan İnci Kahvesinde bir acı kahve ve haytalı tatlısı, Çınaraltı’n da fıstıklı künefe, meyan şerbeti ve Hatay mutfağının kendine özgü yemekleri , Hatay mozaik müzesi, Harbiye Habibi Neccar Camii, St.Pierre Kilisesi, Saman dağı, Fitus tüneli,  gün batımlarında Asi nehrinin üzerinde sevgi, hoşgörü ve inancın güzelliği balayı tatilinizi eşsiz kılabilir.

Tatil tadında kalın.