BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.494,06
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Yumruk atan serbest kaldı! İşte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasına ilişkin, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşmesi sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

"Sağduyumuzu korumak zorundayız"

Kılıçdaroğlu, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız" diye konuştu.

"Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz"

Kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz" diye konuştu.

Köyünde şov yapıyor

Mahkeme tarafından serbest bırakılan Osman Sarıgün'ün köyünden gelen bu şov karesi ise büyük tepki çekti. Bir çok kişi gidip elini öpüp fotoğraf çektirdi.

Hırsızlıktan sabıkası var
Osman Sarıgün'ün sabıkaları da ortaya dökülmeye başladı. Sarıgün'ün, 3 ay önce hırsızlık yaptığı gerekçesiyle çalıştığı tır şirketinden kovulduğu ortaya çıktı. Osman Sarıgün, 1989-1990 seneleri arasında ise inek hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle Ankara Merkez Cezaevi yatmış.