BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.476,58
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüksek Sosyete son bölüm detaylarını, videolarını internethaber.com'dan izleyin.

Abone ol

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüksek Sosyete'nin son bölümüne Kerem ile Cansu'nun aşk yaşaması yerine, savaşmaları damga oldu. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı ve son bölüm videoları haberimizde...

YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete'nin son bölümünde yaşanan olaylar: Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler.

Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu...

Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU