BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

YSK müdürü Gürsel Dursun ne yazdı ki olay yarattı?

YSK Müdürü Gürsel Dursun'un Kılıçdaroğlu'lu evet twiti olay yarattı. Gürsel Dursun sosyal medyadaki twitini silerken, paylaşımı yapanın oğlu olduğunu söyleyip özür diledi.

Abone ol

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Malatya İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun kişisel Facebook sayfasında alıntıladığı Kılıçdaroğlu satırlı mesajla olay yarattı. Tepkiler üzerine twiti silen Gürsel Dursun özür de diledi.

Gürsel Dursun'un tepki olan paylaşımında şu satırlar yer alıyordu; “Vallahi evet, billahi evet, tallahi evet. Kılıçdaroğlu’nun başı için, fakir fukaranın aşı için, anaların göz yaşı için, şehitlerin naaşı için”

CHP'LİLER AYAĞA KALKTI
Gürsel Dursun’un retweet ettiği mesaj sosyal medyayı salladı.  CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, “Malatya’dan bir vatandaş ‘Kılıçdaroğlu’nun başı için’ evet diyeceğini söylüyor. Bu neyin öfkesi, nasıl bir kin, nasıl bir kana susamışlık? Daha acı ve vahim olanı ise; YSK Malatya İl Seçim Müdürü’nün bu paylaşımı sayfasına taşıması nefrete ortak olması” satırları ile YSK müdürüne tepki gösterdi.

GÜRSEL DURSUN : “BEN DEĞİL ÇOCUĞUM PAYLAŞTI”
Gelen tepkiler üzerine Facebook hesabından bir açıklama yapan Gürsel Dursun, söz konusu paylaşımı reşit olmayan çocuğunun yaptığını, paylaşımla herhangi bir ilgisi olmadığını iddia etti. Dursun, başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm vatandaşlardan özür dilediğini yazdı.