BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60

Yalova'da dolarını bozdurup ev alana otomobil hediye

YALOVA’da bir inşaat firması, dolar bozdurup ev alacaklara sıfır kilometre araç hediye etme kararı aldı. Müteahhit Bünyamin Aytekin, “Ülkemize ekonomik bir saldırı yapılıyor. Biz de birer vatandaş olarak bu saldırılar karşısında Sayın Cumhurbaşkanımıza, ülkemize destek olmak adına böyle bir kampanya gerçekleştirdik” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
beyin bedava

Sanki arabaya verilen para yurt dışına gitmiyor. Verdiği araba İtalyan Fiat egea. Şimdi birileri der ki Türkiye’de üretiliyor bu araba. Evet biz işçiliğini yapıyoruz, kaymağını yiyen İtalyanlar.

Misafir

Madem ekonomimiz iyi durumda, secimleri de ekonomimiz kotu oldugu ve gelmekte olan krizi ongordugumuz icin one almadik, dolardaki artis abd saldirisi nedeniyle sunni bir artis neden hala Iran'in yaptigi gibi dolar kuru bugun olmasi gereken gercek deger, ki bu 4 tl civariymis, neden hala sabit kur sistemine gecilmiyor? Hukumete guvenerek dolar uzerinden borclananlarin magduriyeti neden hic hesaba katilmiyor. Bir cok dolar borclusu insanin 2-3 ayda borcu 2 katina cikti. Reis'in kendisine guvenenleri yari yolda birakmayacagina inaniyorum ama inancim her gecen gun biraz daha azaliyor. :(

  • 1