BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75

Uçan mühür!..

Bizim okulda da o mürekkebi taşırken bir damlası yere döküldü, okul uçtu. Şimdi okulu bulmaya çalışıyoruz

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

Beyin bedava. Kabul etmek bu kadar mı zor be kardeşim. Bu ülkede CHP zihniyeti hükümet olabilir mi? Bu ne hayalperestliktir. Anlamak mümkün değil.

Misafir

CHP,TÜRKTÜR;Gürcüyle karıştırma.

Misafir

Köleler sadece efendilerinin mutluluğunu düşünür.

Misafir

Süleyman,mizahıyla Zeynep hanımın kalbini çalmış.

Misafir

Bunları Allah bildiği gibi yapsın.artık Türkiye cumhuriyet i CB.si yazmıyor.Türkiye CB.yazıyor.amaç cumhuriyeti bitirmek.ABD.nin İsrail.in istediği olduğu.istedikleri kıvama geldi

Misafir

hala uçuyorsunuz be kardeşim bi ayaklarınız yere bassın

Erol Baron

5 yıl sonra oylar %42 den %35 e düştüğünde paracı AKP'yi MHP de kurtaramayacak çünkü ikisinin toplamı %40 bile olmayacak ama önce AKP işe İSTANBUL ve ANKARA belediyelerini kaybetmekle başlayacak.

Türküm

Yenilgiyi hazmedemeyenler artık Türk milletine hakarete varacak mesajlar yazmaya başladı. Bu vatan hainlerini, mesajlarıyla fotoğraflayıp BİMERe bildirmek lazım.

Misafir

peki, AKP içinde olmak neyi ifade ediyor.

Misafir

ne o silah derken eho mı fazla seyrettin kardeş burası çakırın masası değil

Misafir

Chp li olup akıllı olmak hayatın fiziğine terstir..

zeyneppp

Siz nasıl bir ADAM'sınız Süleyman Bey, elinize kaleminize dosdoğruluğunuza düşüncenize mizahınıza sağlık.. :)

ramazan çelik

Seçim analizini yapmanızı bekliyorum. milletin ak partiye verdiği mesajı doğru okuyanlardan biri olacağınızı tahmin ediyorum . Çünkü samimiyetinize inanıyorum.

rüstem

Biliyorsunuz Ukraynada dış güçler baya oyun oynadı. Google de Ukrainian election fraud diye arayın. Oy pusulaları şüpheli yerlerde basılıyorsa bu şüpheler var. Mesele her 10 pusulada bir istenmeyen partinin alanı kimyasalla katıştırılır. Mühür basılsa bile kağıda geçmediği içn 5-6 saat sonra kuruyup kaybolur. Bu durumda geçersiz oyların çok olması gerekir.

selim

Siz kazandınız kardeşim... Eğitim, ekonomi, adalet, daha yüksek asgari ücret, insanca yaşam, barış diyenler kaybetti. kıraathane diyenler kazandı. ama inanın ki bu düzen değişmeli diyen kesim zaten daha rahat yaşayan kesim. Varsın ezilen dahada ezilsin, varsın zenginleriniz daha da zengin olsun, varsın rüşvetsiz bakanlık tuvaletlerine bile girilmesin... herkes mutlu.

Misafir

SİZ GÜÇÜÇÜKKEN KAZANINA DÜŞMÜŞSÜNÜZ SİZE DOKANIR :))))))

Misafir

Hala anlayamayanlar için dindarların çoğunda Fransız ve Amerikan pasaportu var ama bende yok diyor Erol Baron.

ahmed

Merala patetes inceye soğan nasıl kazandı ama Tayyip Erdoğan oooo

Misafir

Aslında önce sizin beyinlerinizi bi inceletmek lazım ne kulalnıyorsunuz açığa çıksın belki birgün bizde kullanırız. İyi kafa yapıyor demekki.....

Misafir

Fransa'da veya Avrupa'daki Türk göçmenlerine dediğin gibi ayabancı muamelesi ediliyor çünkü onlar gerçekten orada yabancılar. Türkler ve Türk gibi davranıyorlar. Ama sen Franszıları lüks restoranlar götürüp Türkleştiremezsin çünkü aylardan beri yazdığın yorumları okuyorum sen tam bir İslam düşmanı Fransız olmuşsun haberin yok.

misafir

seçim bitince fetöcüler sövenler saydıranlar kalmamış yorumlar bayağı düzelmiş.chp nin şu ülkeye verdiği zararı düşmanlarımız dahi verememiştir.halka erdoğan düşmanlığı körükleyerek,teröristleri meclise sokarak,yalan söylerek her türlü ihaneti yapıyorlar ve bundan sonrada yapacaklardır.çünkü ruhlarından ,damarlarından ihanet akıyor

Misafir

silah deposundan kaybolan binlerce silahları da yaz madem

keremm

adamlar napsın tokadı yiye yiye şizofren oldu hepsi

Erol Baron

Göz ve saç rengimden veya davranışımdan ötürü üzerinde TC yazan TÜRK pasaportum sınır kapılarında pasaport kontrolü yapan Bulgar, Sırp veya Fransız memuru çok şaşırtıyorsa, o onun sorunu.....Bunu beni Fransız sananlara söylüyorum....Beni Fransız sananların Türkiye'ye gelen Fransız misafirlerimizi Türkiye turu ve lüks restoranlarda "aşırı şımartarak" onları Türkleştirdiğimi de bilmelerini isterim.... Fransa'dayken, bizim oğullara annen ne zaman "lamacuun" (lahmacun) yaparsa ve yanında "aryan" (ayran) olduğunda bizi de n'olur davet et dediklerini belirtmek isterim..... Anlayabilenler için,1915 sözde Ermeni soykırım yasasının iptal edilmesi için Fransa parlamento başkanına epeyce yazdığımı da buraya not ediyorum..... Kaldı ki, bize Fransa'da bile Fransız değil, "Franco-Turc" diyorlar. Bu, hem Fransız hem Türk ve hem Fransızca hem Türkçe konuşan anlamına gelir.

Misafir

cahil öğrenir de aptal değişmez.