BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.490,18

Türk-İslam Eserleri Müzesi Ve Nimet Abla!

İslam coğrafyasının yaşadığı katliamlar ve hüzünler ortada iken, son kale Türkiye ve milleti olarak gösterilirken piyango –haram- kuyruğunda binlerce insan!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Recep Tayyip 'İnsan derisiyle kaplı anayasa' Yapacak Türk-İslam Eserleri Müzesinde yerini alacak!

misafir

Abiciğim madem kumar diyorsun da kumarhaneyi kim işletiyor o halde? Milli piyango adı üstünde milli bir kurumdur ve devletin bir organıdır. Devletimize isyan değil midir bu?

Misafir

haram helal,dindar yok yari dindar,laik dindar,ne len bu,,hangi dünyada yasiyorsun,?

Dereci

'Devlet adamlığını bilemem ama aslında iyi bir imam ve mevlüthan olan Reis bey Akar ve Fidan sorusuna: Dere geçerken at değiştirilmez! demişti Aylar sonra bunlar hala yurt içinde görevde!... Reis Derede boğuldu mu ne?....

çok zaman geçti.

kapitalist ekonomi ile yönetildiğimizi laik devlet olduğumuzu bu yazıyı okuyan yazara yakın biri olursa söylesin o hala şeriat ile yönetildiğimizi sanıyor ki vah.vah.

Misafir

Bu gerekli!........ Neden?... Vahşi ilkel Müslüman terör örgütleri Cihatçılar Halep'i yakıp yıkıyor.. Allahcılar Uygar Dünyayı Vicdansızlıkla Suçluyor!

hakılı

sayın beşer;size ne insanların neyden medet umduğu,insan ister kumar oynar ister piyango peşinde koşar ister içki içer ister namaz kılar ister hacca gider,bizi kimsenin özel yaşantısı ilgilendirmiyosa sizide ilgilendirmesin bence,hani diyoruz ya toplum artık bir olsun ayrıştırmayalım insanları diye işte sizin yaptığınız tam bu ayrıştırmaya örnek,ortadağunun bu zihniyet yüzünden bu hallarde olduğunu nasıl görmemezlikten gelip insanlara dini dikte ediyosunuz,allahtan bu ülkeden mustafa kemal geçmiş diyoruz,bunuda sizin taraftan gelen her öneri ve şikayetten sonra tekrar tekrar söylüyoruz.

Misafir

kumar olmasa devlet batar ...alınan vergilere bak istersen...

Bu harama devlet ortak

Dimi ama ? Milli gelirimiz batıyı kıskançlıktan çatlatıyor ama Herşeye zam.Suriyelileri besliyoruz,doğuda devletin tahsil edemediği kaçak elektiriği ödüyoruz,yeni köprüden taahhüt edilen 40 bin araç geçmezse aradaki farkı 20 sene boyunca biz ödeyeceğiz,orta doğuda mezhepçilik adına bir savaşa çekiliyoruz onun masrafı cabası ama bizden başka hiç bir müslüman ülkenin umurunda değil.Sizlerin tuzu kuru olan vatandaşa oluyor.

yeni cami imamları.

sayın yazar konuşuyorsun ama o piyangocu yıllardır yeni caminin kiracısı değil mi kazandığı paradan kirasını camiye ödemiyor mu sen o caminin yıllardır gelip geçmiş imamlarından daha mı islamı iyi biliyorsun.

türkiye laiktir laik kalacak.

biz 5o yıldır bu zamanlar o kuyruğu hep görürüz laik devlet halkından bazıları piyango kuyruğunda olur bazıları da cami de namaz kuyruğunda hatta klisede papaza ulaşmak için kuyruk olurlar bu birbirimize saygısız olmamızı gerektirecek küçümseyecek bir şey değildir lütfen birbirimize saygılı olalım yeter.

  • 1