BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91

Suruç patlaması canlı bomba hakkında şok iddia

Şanlıurfa Suruç'taki patlamada canlı bomba olduğu belirlenen Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün PYD'ye karşı savaşan "Dokumacılar" grubunun üyesi olduğu iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Umut kaya

sen nasıl bi malsın arkadaşım ne içtiysen banada aynısından ver işid hergün suçsuz günahı insanları katlediyor.sen hangi dünyada yaşıyorsun belli ki işid sempatizanısın o yüzden işidi savunuyorsun.

empati yaptım bombacı haklı

Artık g.doğunun müslüman kürt halkı 40 yıldır pkk zulmünden nasıl bıkmışsa hepsi soluğu suriye'de alıp ışid'e üye olmuş. sırf pkklı/pydli teröristleri gebertebilmek için. eee davul zurnayla kobani'ye gideceklerini ilan eden pkk/pyd severleri görünce, eline müthiş bir fırsat geçmiş düşmanlarını gebertmek için ve o da değerlendirmiş. çok iyi anlıyorum rahmetliyi. pkk ve destekçisi laik kemalist türkler yıllardır ektikleri din ve dindar düşmanlığını biçiyorlar. bu daha başlangıç. Büyük Türkiye temizlenene kadar sürecek bence.

_kuLaLi_

ışid içine girmiş pkk ajanıdır kesin.. ışid suçsuz günahsız onca genci bombalayıp öldürmez suruç katliamı pkk terör örgütünün işi hiç kimse ışidin işi olduğuna inandıramaz beni dünyada bi tane terör örgütü var benim için o da pkk terör örgütü...

  • 1