BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Rehberlik servislerine dokunmayın

Rehber öğretmenler boş dersleri dolduran değil, boşa harcanan eğitim anlayışının katalizörüdür.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Özel Eğitim Merkezlerine Rehabilitasyon zamanı Yazısı | Abdullah YILMAZ

Haber, Haberler, Son Dakika Haberler | internet Haber

Misafir

arkadaşın rehberlik servisine inanmadığını düşünmüyorum. mevcut duruma sitemini belirtmek istemiş muhtemelen. idareler kağıt işlerini yaptırmak için gerekli durumda rehber öğretmen ilgileniyor demek için ve angarya işler yaptırmak için kullanır rehber öğretmeni. rehber öğretmen de asıl işini yapmanın sorumluluğundan, zorluğundan kurtularak idareci edasıyla takılmayı, iş yapıyor görünmeyi, tercih robotlarının yaptığı işi yapmayı tercih eder. mevcut durumdan kastım budur.

Misafir

yorum dahi yapmıyorum,öğretmen olup rehberlik servisine inanmayan kişinin pedagojik formasyonu sorgulanmalı..

ataullah

adı guzel soyadı guzel ınsan.bu yorum hakıkatle bagdasmıyor degılmı.uslubun da hoş değil.ben inan çok çalışıyorum.yanımdakı arkadaşlarda.bugune kadar hıc bır görevı es gecmedık.yarım bırakmadık.zaten atandığımdam beri sız öğretmenlerin kaprısleri benı hep yordu.ama ınan pes etmedım.sızlerınde öğrenmeye ıhtıyacı var dedım.öğrenecegız hep beraber.

Sultan Alparslan

Keşke okullarda görev yapan rehberlik öğretmenleri sizin anlattıklarınızın onda biri kadar çalışsa... Maalesef salla başı al maaşı düşüncesi içindeler. Bir öğretmen olarak onları öğretmen olarak bile görmüyorum, çünkü gaflet içindeler. Aldıkları parayı hak etmiyorlar.

  • 1