BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83

Polis astsubay çatışmasından dehşete düşüren görüntüler

İstanbul Çekmeköy'de dün astsubay ile polis arasında yaşanan silahlı çatışma güvenlik kameralarına yansıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Bu sadece cemiyetteki gizli ilişki pisliğinin tezahür eden bir parçası. Polis, namusunu gözeten birisi ama yanlış yoldan gidiyor. Boşa karını gitsin kardeşim. Seni aldatan alçak bir kadınla ne işin var. Bence kadınlar çalışmamalı. Yuvalarına dönmeliler. Benim iş yerinde de kimin eli kimin cebinde belli değil. Midem bulanıyor.

Misafir

Aldatiyorsa boşa gitsin..iyi mi oldu şimdi

Misafir

allah bunların arasındaki hesabi elbette ahirette soracak ama bizimde bu dünyada suclulara cehennemi yaşatmamız lazim. yani olay haberde anlatildi gibi ise o kadın ve astsubayın yatacak yeri yok. yazık olmuş o polise. umarım devlet toplumun adalet duygusunu yaralayacak sekilde karar vermez.

Misafir

insan öldürmenin cezası ne ki bu memlekette.

rahim

Astsubay 5 isabet almış. Eğer yakın mesafeden 5 isabet almış ve hâlâ yaşıyorsanız bunun tek sebebi ateş edenin sizi öldürmek istememesidir. Eşinin de elinden tek isabet almış olması bu yorumumu destekliyor.

Misafir

SIRADAN VATANDAŞ ÇATIŞMIŞTA VALİ İLE EM.MÜD.NE GELİYO OLAY YERİNE.

murat

kim suçlu şimdi polismi..Astsubaymı... bence kadın suçlu...Ama şimdi polis mezara astsubay cezaevine ...kadında kınayaksın biryerine..olan polis memuruna oldu..

Selman

Nefsi mudaaadan az yatar çıkar yasak aşkları kaldığı yerden devam eder. Allahım ne kadar sabırlısın. Bu kadar günahla bu dünya nasıl batmıyor.

Zir Konyum

Etrafını cancanladığınız çamur medeniyetin getirdikleri bunlar. Özgürlük, rahat yaşam, lüks yaşam isteği, alın size insanlıktan yoksun çamur medeniyetiniz tepe tepe kullanın...

Misafir

Polise astsubaya kimse konuşmasın diyorsun sen topluma konuşuyorsun..! Basit bir adli vaka, meslekleri ne olduğunun önemi yok.Toplumsal cinnet ne ya ?

Misafir

Olayın önünü ardını ne olduğunu olmadığını hiçbir şeyini bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar. Ey haberciler, bu haberde ne diye kavganın taraflarının mesleklerini ön plana çıkartıyorsunuz? Bunlar mesleki bir nedenle mi bir birine girmiş? Haberinize göre hayır. O zaman bunlar sadece 2 sıradan vatandaştır. Mesleklerini gözümüze sokmayın.

Misafir

Kimse olup biteni bilmeden polise eşine veya astsubaya ilişkin yorum yapmasın. Ayıptır günahtır. Toplumsal bir cinnet yaşıyoruz. Eminim ki bu insanlar özünde iyi insanlar ama nasıl oluyor da vatanı ve vatandaşı korumaları için kendilerine verilen silahı birbirine çeviriyorlar?

Misafir

Allah rahmet eylesin polise o astsubayında o kadının da yeri cehennemin en dibi olsun inş

Misafir

40 yıldır her zaman olan şeyler maalesef...!

D21

Aşağılık bir kadın yüzünden...

hamdullah şükür

astubay neden öldürülmedi?ne kadar insan nufusu azalırsa doğa o kadar rahatlar.

Misafir

DOĞRUYSA VAY BU DÜNYANIN HALİNE. KENDİNİZİ O ŞEHİT EDİLEN POLİSİN YERİNE KOYUN. KARINIZA GÖZ KOYAN BİRİ SİZİ BÖYLE ÖLDÜRÜYOR VE BU KİŞİ ASKER. ANLAYABİLİYOR MUSUNUZ DÜNYA GERÇEKTEN NE KADAR ZALİM. ORTALIKTA GEZİNEN İNSAN TOPLULUKLARI AMMA İÇLERİNDE NE VAR BİRTEK ALLAH BİLİYOR VE İNSAN ZALİMLER İÇİN GERÇEKTEN CEHENNEME MUHTAÇ. ZALİMLER İÇİN ELHAMDÜLİLLAH CEHENNEM VAR HASET VE FASIKLAR İÇİN ELHAMDÜLİLLAH MAHŞER VAR HESAP GÜNÜ VAR ELHAMDÜLİLLAH

Misafir

nereye gidiyoruz ne yapmaya çalışıyoruz şeytanın uşağı olduk resmen.Allah sonumuzu hayıra getirsin.Akıl fikir versin.yazık

  • 1