BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68

Öğretmene darp suçlaması!

ZONGULDAK'ta, Mimar Sinan Ortaokulu'nda öğretmen M.K.'nın 12 yaşındaki öğrencisi Y.K.’yı darp ettiği iddia edildi. Aile, doktor raporu alıp, emniyete giderek şikayette bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Öğretmen

Çocuklar her zaman masum olmayabilirler. Arkadaşının gözüne kalem sokan, öğretmeninin eteğini çakmakla tutuşturan, önüne gelen büyük küçüğe sinkaflı konuşan ne kadar çok ana baba terbiyesinden yoksun veletler gördük bizler.

Misafir

Evet şiddete hayır da çocuklara karşı hayır büyüklere karşı evet mi. Büyükler küçülüp şiddet uygulamıyor, küçükler büyüyüp şiddet uyguluyorlar. Acaba neden.

tcbe

Çoğu zaman tv ekranlarında gazete sayfalarında annesini, babasını, öğretmenlerini bir hiç uğruna döven hatta öldüren çocuklara rastlıyoruz. O zaman içimiz hiç yanmıyor mu, vicdanımız sızlamıyor mu? Neden neden neden diye kendinize hiç soruyormusunuz?

tcbe

Hey anne babalar, çocuğunuzu gerektiği zaman sizler, yeri geldiğinde öğretmenleri dövmezler ise bir gün çok sevdiğiniz çocuğunuzun sizi dövebileceğini sakın unutmayın.

ŞİDDETE HAYIR

DAYAK İSTER VELIDEN İSTER ÖĞRETMENDEN İSTER ÖĞRENCİDEN OLSUN , HEPSİNE HAYIR. YEDİĞİMİZ SIRA DAYAĞI YÜZÜNDEN HAYATIMIZ BOYUNCA ÖĞRETMENEDEN ÇEKİNIR OLDUK. ÖĞRETMENE KORKUDAN SORU SORAMİYORDUK. DAYAKLA EĞİTİME HAYIR. AMA EBEVEYNLEREDE ÇOCUK EĞİTİMİNDE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR.

tcbe

Evet elini öpebileceğim anne ve babam dan sonra gelen değerli büyüklerim siz öğretmenlerim dir. Bana vuran elleriniz bana kızan dilleriniz den de Allah razı olsun inşallah.

tcbe

Biz bugün adam olduysak, insanlık vasıflarına sahipsek inanıyorum ki sizden yediğim bir tokadın veya bir cetvelin bende olumlu etkisi olmuştur.

tcbe

Eti senin kemiği benim öğretmenim. Senin vurduğun yerde gül biter. Ellerinizden öperim.

tcbe

Kendilerini suçlayamayan zavallılar, devlet memuru öğretmenlere suçu atıp kurtulmaya çalışıyorlar.

Tarık

Bu şekilde bu memlekette eğitim ilerlemez her zaman öğretmen suçlanır, kimse öğretmen bu hale nasıl geldi, öğrenci neler yaptıda adam çileden çıktı demez. Eskiden çalışmayan kapasitesi olmayan öğrenci sessizce oturur zamana oynardı; şimdi öğrenci ben bu dersi ne işlerim ne de işletirim diyor, sistem iyi niyetle öğrenciyi koruyor ama bu hastalık yayılarak hızla ilerliyor sonuç dersi adamakıllı işlemek isteyenler cezalandırılıyor nesiller heba oluyor. Yazık!

  • 1