BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mete Yarar 15 Temmuz'da kan donduran Kandil detayını açıkladı

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, 15 Temmuz darbe girişimini yıl dönümü dolayısıyla düzenen törende konuştu. Yarar, "Kandil’e atılan bombanın büyüklüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğüne atılan bombanın büyüklüğü aynı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Devletin elemanları poşuda giyer,gömlekde giyer,kıravatda takar sen onu anlayamazsın bezelye kafa..

YORGUN DEMOKRAT...AHMET KAYA

PKK VE FETÖ İKİZ KARDEŞTİR.BU 2 TERÖR ÖRGÜTÜ ÇOK KARDEŞLERİMİZİ ŞEHİT ETTİLER.ÇOK COCUKLARIMIZI ANASIZ VE BABASIZ BIRAKTILAR.ALLAHTA HALA HAİNLERİ DESTEKLEYENLERİ KAHRETSİN İNŞAALLAH..

Misafir

bu adamin boynunda acaba nicin pkk posusu var aciklayabilen varmi?

Usta

Kimki bu vatana hainlik edip bu cennet vatan hakinda yanlis bile dusunuyorsa bu ulkenin lokmalari yedikleri ve ictikleri zehir zukkum olsun allah belasini versin

Misafir

Darbeci alcaklari masum ilan eden vatan haini Fetocudur savcılar ve istihbaratcilar göreve Feto yandaşları bu sitede yorum yazabiliyor da mücadele bitmemiş demektir kahrolsun Fetulahin inşallah gebertin kahrolsun bir dolu Feto alcaklari

Misafir

herkes konuşacak ki bu yapılanlar unutulmasın hainlerin yanına kar kalmasın

ALİ

TAMAM BE METE....SÖYLEYDİ BÖYLEYDİ...DİREKTEN DÖNDÜKMÜ DÖNDÜK.

Misafir

Darbenin planini yapan.içinde yer alan.fikren dahi olsa destekleyen ve bunu firsata çevirip yüzbinlerce insanı açlığa mahkum edip on binlerce Allah ve pehgamber dostunu hapislerde sir tutan ve destekçilerinin ALLAH ocaklarını yıksin.Amin. Havuz sende amin de.

  • 1