BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,07

Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü toplantı çağrısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirmek için Parti Meclis üyelerini olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantı saat 14:00'da parti genel merkezinde gerçekleştirilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
MİSAFİR

YAHU KARDEŞİM ZİHNİYET BOZUK YOL YANLIŞ .TÜRKİYE DÜŞMANI SİYASET YAPIYORLAR BÜTÜN TÜRKİYE DEVLETİNE DÜŞMAN OLANLARA DOST OLMUŞLAR FETÖ VE PKK NİN ARKASINDA EMPERYALİZM SİYONİZM VE AMERİKA VAR TÜRKİYEDEDE CHP VAR,TERÖRÜ ŞEHİRLERİMİZE VE MECLİSE TAŞIYAN CHP DİR KAPATILMALIDIR ,CHP OLDUĞU MÜDDETÇE TÜRKİYE HUZUR BULMAZ TERÖRDEN KURTULAMAZ

MİSAFİR

KARDEŞİM ADAMLARIN TÜRKİYE DİYE BİR DERDİ YOK PKK İLE FETÖ İLE KANKA OLMUŞLAR TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SORUNU CHP DİR CHP KAPATILMADAN TÜRKİYEDE TERÖR BİTMEZ HUZUR GELMEZ BUNLAR MENDERESİ ASAN IRAKI SURİYEYİ HATTA OSMANLIYI İÇERDEN YIKAN ZİHNİYET UYANIN ARTIK UYANIN

Zafer

Buradan bir şey çıkmaz Çünkü bu eylemleri önceki her seçimden sonra gördük bir şey çıkmadı. Yarın öbür gün İnce çıkar göstermelik bir kongre yapılır Ulusalcı CHP'lilerin gazı alınır Sonra Sezgin Tanrıkulugiller ile devam Sonuç değişmez!!!

Misafir

bence kılıçdaroğlu kalmalı. gitmesin neolurrr.

zeki

kılıçtaroğlunun chp deki misyonu bitmediki fetö abd nin verdiği görevler var

Misafir

vay be sende ki kafa varya kimsede yok ha

İYİ NİYETLİ YURTTAŞ***

Şu lafa bakın; Reis bir kez daha yensin, bunlar milletin ne ekonomisini, ne eğitim sıkıntısını, ne dış politikasını nede sosyal yaşamını düzeltmeye etkisi olmuyor. 7 kere 8 kere kazandım diyenler bu sorunları çözemiyor. Sadece ve sadece ben yeniyorum o gitmiyor gibi soyut kavramlarla VATANDAŞI oyalıyorlar.

GITME KAL KILICTAROGLU

KESKE KILICTAROGLU HEP CHP NIN BASINDA KALSA KILICTAROGLULU CHP BIZE RAHAT SECIM KAZANDIRIYOR BEN KALMASINDAN YANAYIM

ehza

MEGER DIKTATÖR KENDISI IMIS HEDEF SASIRTIP HEP SECIMLERI KAZANARAK GELEN SAYIN RECEP TAYYIP ERDOGANI GÖSTERMIS 50 SECIM KAYBETSE SAYIN KILICTAROGLU PARTIYI BIRAKMAYACAK ADALET VE DEMOKRASI BENCE ARTIK CHP VE LIDERINE LAZIM KENDINDEN FAZLA OY ALAN SAYIN INCEYE DEVRETMELI YERINI DEVRETMEM DERSEDE BENCE CHP LILER ARTIK INDIRIRLER HEM KENDIN BASKAN ADAYI OLAMAYACAK KADAR VASIFSIZLIGI BIL BASKASINI ÖNE AT SENDEN FAZLA CALISIP FAZLA OY ALINCADA GEC ARKAMA BANA VE PARTIYE ITEAT ET DE BUNU KIMSE YEMEZ

Misafir

KeMAL gidici 13 kez yendi reis ne olur bir kez daha yensin öyle gitsin keMAL

Misafir

Hacı muarreemm keMALı yer abiii

Misafir

Bunlar koltuk icin birbirlerini öldürür.allah chp zihniyetinden bizi koru yarabbi....

Burkay

İnce kararlı. Kemal e aba altından sopayı gösterdi.Incenin açıladığı Teşekkür mitinglerinin anlamı şu: Ey Kemal bey ya istifa eder liderliği bana bırakırsın yada yeni bir parti kurarım.Incenin Erdoğana tebrik ve düzeyli cevaplar vermesi de önümüzdeki seçimde Ak partinin tabanından oy alabilme stratejisi. Ak part tabanından oy alamadığınız takdirde tek başına iktidar olmak hayal.

Komünist liseli

Sahte çözümlerle buraya kadar... Ancak bu ülke boyun eğmez...............

Misafir

KK CHP yide batırdır CHP liler bile işin içinden çıkması zor birde eşit şartlarda seçim olmadı diyorlar la KK diyarbakırda miting yapabilirmiydi sizce?

  • 1