BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim öncesi liderlik yarışına girmeyeceğini söyleyen Muharrem İnce'yi sert sözlerle eleştirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
ETİK VE MEZHEP OLAYI!...

K.K'NIN BİR ÇOK KEZ 'CHP^'NİN OYU DÜŞERSE KOLTUĞU BIRAKIRIM'SÖZÜNE UYMAMASI ACABA ETİK OLUYOR MU?MEZHEP SONRADAN BİR GRUPLAŞMADIR AMA İNSANLAR OY VERMİYOR KARDEŞİM.TAMAM K.K İYİ VE DÜRÜST BİRİ AMA YETMİYOR İŞTE.

Misafir

İstanbulda kazanacakmış önce İstanbulluya sor bakalım Susuz ve Çöp içinde yaşamak isterlermi

Misafir

AKP DE BİAT OLDUDA NE OLDU,BURADA MÜCADELE VAR.DEMOKRASİ KAZANACAK,SİZ TEK ADAMA RAZI OLDUNUZ,BUYRUN SONUCA.

Misafir

başkasına adialet ve demokrasi dersi vermek kolay,önce kendin olacaksın.

Misafir

bu herbir partide aynıdır,fırsatı bulan başa geçer doğal olarak,ama yapamayınca gideceksin,di mi kılıçdaroğlu,size oy vermeyeceğiz.

Misafir

Kendisinin talan tarafı hiç yoktur,namuslu ve şerefli bir insandır,ancak CHPyi yönetemedi değişecek demokrasi gereği...

Misafir

GİDECEK OLAN KILIÇDAROĞLUDUR,SUÇ ONUN.

Misafir

KESİNLİKLE ,BU KADAR MAĞLUBİYETE OY VERİLMEZ....

Misafir

AKP Lİ MİSİNİZ.??????

oyumuz Akşenere gidecek.

Bak kılıçdaroğlu o bir ümitti ve olacak sen 9 kere yenildin gitmedin,sana oy yok artık,suçu bu sefer de MYK ya atmışsın değişmişmiş,ne alaka yenilen sensin.etrafın değil.

Misafir

Güzel insan yalnız değilsin

Misafir

sen kalmasaydın partinin başında kazanılırdı belki ama sen olduğun için kazanılamayacak.ilk kez bu seçimde oy vermeyeceğim. iyice hüsrana uğramadığın sürece senin gideceğin yok.

halit becene

chp yoetiminen ne koy olur nede kasaba .

incemi ince

kandırıkçıı kemal senin bunca yaptıkların yediğin naneler chp deki yalan dolan talan etikmi.Namusluyasan şerefliysen dogru söyle kemal.

Misafir

"...Sadece İstanbul değil, Ankara, Denizli, Balıkesir, Adana, Mersin, Antalya, Uşak kesinlikle alacağımız yerler..." :):):):):) Sesli güldüm laaannnn....

Misafir

böldün, bitirdin Atatürkun partisini cek git artik, basiretsiz herif, yeter be .

demi yani

o değil de bu deniz baykalı indirirken aday olmayacağım deyip hemen sonra adaylığını açıklamadı mı? etik değer evet olmalı, biraz da hafıza olmalı.

Zuhal Çılı

Sayın Kılıçdaroğlu,olağanüstü kurultay talebini,sayı yeyersiz diyerek gerçekleştirmeyişiniz,yaptığınız hak,hukuk,adalet yürüyüşünüzü sıfırlamıştır.

Misafir

ki. yapisti koltuga, 9 kere kaybetti hala siritiyor iyi mi?bu kafa Türkiye'yi yönetecek, kendi partisini bölmekten baska ne isi var

Misafir

9 kere kaybetti, daha 19 kere kaybeder bu kafayla, insanda biraz utanmak olur.

ayse

siz bu kafayla mi ülkeyi yöneteceksiniz? PES!!! Daha icinizdeki ikiligi bitiremediniz, yiyin birbirinizi, yaw!Ne koltukmus be kardesim, yapisti gitmiyor, bir türlü. Bu kafayla degil 9 kere, 19 kere kaybetse inatla oturacak belli.

Misafir

Sayın Kılıçdaroğlu, yeterli sayıya ulaşılamamıştır diyerek olağanüstü kurultayı gerçekleştirmemekle yaptığınız hak hukuk adalet yürüyüşünü sıfırladınız.

Misafir

ince yi destekleyenlerin genel seçimden sonra zamansız olağanüstü seçimli kurultay istenmasi ama tüzüğe göre yeterli imzanın bulunamaması,genel başkanın kendisi kalıp ,bazı çalışma arkadaşlarını kenara çekmesi.622 imza yerine 569 imza ile olağanüstü kurultay istemini dakkate almayarak(sayılara takılıp kalma) kabul edilebilir değildir.bunlar partinin yıpranmasına neden olmuştur.swonuç olarak ,ifade edilen belediyeleri hiç birini chp alamaz,elindeki bazılarını da kaybeder.çünküvatandaş ,ülken sıkıntılı gündemi yerine parti içi iktidar ve polikasızlığı önceleyen partiyi cezalandırması kaçınılmazdır.

Misafir

kilicdaroglu 8 secim kabeti halen bahane uyduruyor yesinler senin demokratligini

misafir kopya

ne kadar sert sözler inanamıyorum :d