BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27

Kafanız basmıyor mu?

Ne yüzde 31 oy alan Muharrem İnce başarılı ne de yüzde 22 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu başarısız, buna kafanız basmıyor mu?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Misafir

bir elin yağda bir elin balda . bırak bu saray muhabbetini...kemal yapıştımı yada çakıldımı gidip bi bak. malum herkes gider tersine kemal gider dersime

Misafir

tabi en güvendiğine vercek kasayı. bak kemale koltuğu kimseye güvenmiyor demiş

Misafir

tarikatlerde millete hesap vermeli. içlerindeki kuran hadis bilen sızmız ajan yok mu sanıyorlar. mı6 cia her yere sızmış. fetönün babası kuruluşlar. derhal başları ezilkmeli mavi takkelileri kim yönetiyor ki.... bi bakılsın.

Misafir

SENİN KAFAN BASIYORMU Kİ BASMIYOR İŞTE ARTIK ZORLAMA

Misafir

Saray para yutuyor... Sadece temizlik masrafı 2 milyon TL ... Hazine iflas!..................... Vatandaşlık Görevi satışa çıktı !... Askerlik 15 bin TL!

Misafir

Cehalete değil çoğunluğuna karşıyız! ......

tim

CHP bu ülkede bu zihniyetle bu liderlerle ülkenin başına geçemez. Manevi milli değerlere sahip çıkacaksın kıytırık adamlarla bu devran dönmez

Uğur Yağcı

Yazılarınızı ara sıra okuyan biri olarak bir eleştirim olacak Süleyman bey: Hayal ettiğimiz ve ihtiyaç duyduğumuz köşe yazarları bize geniş ufuklar kazandıran, dünyanın pek de tanımadığımız ülkelerinden ve o ülkelerin tarihlerinden örnekler veren, geleceğe dair öngörülerde bulunan ve bu öngörülerinde ortadoğu coğrafyasına sıkışıp kalmayan kimseler iken, sizin gibi birinin iç siyasete takılıp bu kısır ve küçük dünyada kendinizin ve takipçilerinizin körelmesini izlemek üzücü. Lütfen bu konuda bir özeleştiride bulunun. Saygılarımla.

Misafir

Tarikatlara dokunmak pek çok tarikatçıyı rahatsız etmiş, demek ki doğru yoldayım.

Erol Baron

Bir zamanlar laiklik elden gidiyor diyorlardı, şimdi ise DÜRÜSTLÜK elden gidiyor deme zamanı..... Dürüstlük için yazarların panikleme zamanı geldi de geçti bile..... Bakın, AKP elimde atak helikopterleri, SİHAlar, F-16 vb. varken askere ihtiyacım yok demiyor..... Bu işin içinde 15 milyar TL var diyor sessizce..... Oyunu alamadığı CHP'lilerin parasını almaktır bu ve hiç DÜRÜST DEĞİL.

Misafir

beyin 2.el mi yoldaş?

Erol Baron'a

Sanami soracakti neyi yazacagini Erol BARON?

Erol Baron

PKK'dan bile daha tehlikeli tarikatlar dururken ve seçimler geride kalmışken, kendisinin bir vatansever olduğunu iddia eden yazar bu sıralar başka konulara girmemelidir.

Misafir

Kafamiz basiyor suleyman,hemde iyi basiyor,denemesi bedava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

astr

Sayın yazar niye akıl veriyorsun bunlara! Bırak yesinler birbirlerini...

Selman

CHP'lilerin KK gelirken meşhur bir sözleri vardı. Kapıyaı açık bırak Kılıçdaroğlu geliyor. Şimdi bin pişmanlar. İnce gelirse de çok farklı olmayacak.

Kerim K

Ben yazara burada katiliyorum. 30% dahi oy alamaz Muharrem Ince. Lakin 24% lik kemiklesmis CHP secmeninin oyunu 26% ya cikarabilir. KK nin bir zamanlar 24% den 24.5 % ye oyunu cikardiginda. Secimin asil kazanani aslinda CHP dir dedigi gibi bu da oyle avunur, gezer. Iyi bir iktidar icin iyi bir muhalefet gereklidir. Muhalefet ne kadar calisirsa iktidar partisi daha fazla calisir. Bu da ulkenin refaha ulasmasina cok buyuk destek verir. Lakin ulkemizde ana muhalefet partisi olan CHP nin kendisinehayri yok, ulkeye nasil olsun. Bundan dolayi iktidar partisinin de muhalefet partisine bir el atmasi gerektigini dusunuyorum. Hic olmazsa milletvekillerinden birini CHP ye gondersin. O milletvekili CHP nin basina gecip CHP nin belki biraz daha calismasina katki saglayabilir. Ama CHP artik iktidar olamaz. Unutsun.

siyasi yazamış

iyi ki reis sizin gibi yazarları dikkate bile almıyor sizlerin devlete millete zararınız dan başka yaptığınız bildiğiniz hiç bir şey yok allah sizin gibi insanlardan korusun

61

Şeytanları bol olsun islâm ve millet düşmanlarının.

Hakkı Arayan

Bunlar için farketmez yeter ki Erdoğan düşmanı olsun.

kemal

kemal o işleri iyi bilir örnegini çok gördük kemalde.

TEŞEKKÜRLR

YORUM ÇOK GÜZEL. EN GERÇEKCİ YORUM KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN YORUMU OLMUŞ BU KADAR TAM OTURUR YAPILAN YORUM.

Misafir

Senin kaçan basiyo ya herkese yeter ..haha

EFE

MECLİSTE HER KÖŞE BAŞINI VER.HER VEKİLİ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE TÜM BAĞLARI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETSİN.HALA HAİNLERİN CENAZELERİNE HDP Lİ VEKİLLER KATILSIN.PEKİ SAYIN YAZAR TAMAM CHP SEÇMENİNİN BİR KISMI HDP YE OY VERDİ DOĞRU. YASAL OLARAK ELİNİ KİM TUTUYOR SİYASİ ERGİN.HALA BİR ŞEYLERİN ÜSTÜNÜ ÖRTME ÇABANIZ NİYE.İLİKLERİNİZE İŞLEMİŞ AMAN YOLDAŞLARIM ZARAR GÖRMESİN ÇABASI.

sinan

özlettiniz kenidinizi