BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kadir gecesi ne zaman çok ilginç alametleri

Kadir Gecesi ne zaman ve bu kutsal gecenin önemi nedir? Kadir Gecesi Ramazan'ın son 10 günü içinde yer alır. Peki 2015 yılında Kadir Gecesi hangi gün.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Yılmaz UĞURLU

bu adamları kim dinliyor. Açın lalegül tv'ye bakın

Allah hep bizimle

Saçma sapan konuşma o Allah ki kuran da G unahlariniz göğe kadar da ulaşsa bana tövbe ederseniz affederim diyor biz kimiz ki affetmez diyelim o o kadar merhamet sahibidir ki merhameti karşısında sadece secde edip aglariz

karga

Kadir gecesi biz ne yapacağız :) gaak

ttt

adama düzenbaz demişsin eğer öyle değilse öte dünyada çekeceğin var

uydurmayın

Kadir gecesi namazı diye bir şey yok. Namaz var.

tüm iş kalp de

kadir gecesi nihat hocaya ramazan proğramı için ödemenin yapıldığı gece idi , onun için o gece nihat düzenbazı için 11 aydan daha değerli bir gecedir o gece , ne günlere kaldık sahtekara sahtekar diyemiyoruz. bu arada şimdiden saf kalpleri ile islam için çırpınan bundan menfaat elde etmeyen islam alimlerinin ve tüm kalben inanan müslümanların kadir gecesi şimdiden mübarek olsun..

Mazlum Güçlü

Bir şeyi bilmiyorsan susacaksın dalga geçmenin anlamı yok.Neymiş Tanrı ya türkçe dua edermiş.İslamiyet te Tanrı diye bir kavram yok zaten ALLAH diyeceksin.

tekin

valla bence sorulacak sorular cok..kadir gecesi tek sayili gecelerde olur diyorlar..yani 19-21-23-25 falan filan...eee beee gardas bu tarihlerde suudi arabistanda gece iken amerikada ve avustralyada tarih ne oluyor? cifte numarali ve gunduz oluyor..yani 18-20-22-24 falan fiilan..demekki bizim arab mistik beklerken dunyanin bu bolgelerindeki insanlar kadir gecesini kaciriyorlar...bunda adalet nerde?

müslümal Şaban

yaw he he he :)

ben Türkçe dua ederim tanrıma

Ama günahlar affedilmez onu bilelim de aldanmayalım,yok öyle kıyak,Allah adildir ve yapmaz,hele tekrarlanmış günahlar hiiç affolunmaz,Allah adildir,bana yapılan yanlışı da affetmez.Çekeceksin çare yok.

ali

kadir gecesine özel bir namaz yoktur. islam alimleri bunu yalanlamıştır. kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. hadisler ve ayetler bellidir. hanefi safi maleki hanbeli alimleri bile vardır ASLA dememiştir. lütfen halkı kandırmayın. bu namazı kılan tek ülke biziz. dua edin ibadet edin. gece namazı tesbih namazı nafile ibadetler yapın bol dua edin af dileyin... ama kadir gecesi namazını çıkaram genelde bu işin peşinden rant elde eden sofilerdir

  • 1